#MeidänJoukkueelle vieraspinnat Vantaalta

(10.1.2016) Edustusjoukkueemme haki sunnuntaina viikon sisään jo toisen vierasvoittonsa, kun tällä kertaa Vantaan Pussihukat joutui nöyrtymään kaarinalaisten käsittelyssä.

10.1.2016 Miesten I-div. PuHu – Ura Basket 66 – 74 (15 – 27, 14 – 15, 16 – 10, 21 – 22)

Ura oli ottelun alkupuoliskolla suorastaan liekeissä. Heittopeli kulki, ja Pussihukkien korilingot pysyivät puolestaan tiukasti pihdeissä. Toisen jakson puolivälissä joukkueiden välistä eroa oli jo kokonaista 23 pinnaa meidän eduksemme, ja peli näytti pelatulta. Valitettavasti meikäläisten korinteko alkoi viime keskiviikon tapaan vähitellen tökkiä, ja kotijoukkue näki tilaisuutensa tulleen.

Päätösneljänneksellä Pussihukat siirtyi jo kahden pisteen johtoonkin, ennen kuin parivaljakko Ville-Markus Milan (15/3) – Kraidon Woods (17/14/3r/2bl) päästi vapauttavilla koreillaan #MeidänJoukkueen pälkähästä. Hyvää tulitukea antoi ratkaisuhetkillä myös Jussi Kukkonen (8/3/2s). Tähän rykäisyyn ei väsähtänyt kotijoukkue kyennyt enää vastaamaan, vaan joutui luovuttamaan sarjapinnat meikäläisten matkaan.

Tilastot

Tapan kommentit

”Meitä tietysti helpotti aika lailla, että Pussihukat pelasi vasta ensimmäisen matsinsa tämän vuoden puolella ja Salmisen Sakkekin puuttui heidän kokoonpanostaan”, Ura Basketin päävalmentaja Tapio Nieminen tunnusti.

”PuHun Oscar Lindqvist (18/5) pysyi melko hyvin kurissa, mutta Antti Heiskanen (24/6) pääsi kyllä riehumaan liikaa ja hän se lopulta toikin joukkueensa vielä peliin mukaan.”

”Kraidonin avulla me saimme korinalustat hyvin haltuumme, ja Ville-Markus heitti tarkasti ja oli jälleen erittäin hyvä puolustuspelissään”, Tapa kehaisi.

”Tämä voitto korvaa kivasti viime keskiviikon pettymystä. Ensi sunnuntaina me suuntaamme sitten Lappeenrantaan, ja lähdemme sinne tietysti hakemaan jatkoa hyvin sujuneille vieraspeleillemme.”

ESC_5879

Ura Basketin seuraava kotiottelu on sunnuntaina 24. tammikuuta kello 17.00. Silloin Littoisiin saapuu vieraaksi Espoon Basket Team. Tervetuloa!

Yhteistyössä