Miikka Luosmaa loppukaudeksi Uraan

(28.2.2019) Runkosarjan viimeinen neljännes käynnistyy meidän joukkueen osalta Littoisten monitoimitalolla lauantaina 2.3., kun saamme vieraaksemme Kobrat Lapualta. Ura Basketin Korisliigan debyyttikauden loukkaantumiset ovat olleet lukumäärässään poikkeukselliset, ja valmennusjohto on joutunut tekemään jatkuvia korjausliikkeitä syyskaudesta alkaen.

– Loppukauden pelien tärkeys on kaikilla erittäin hyvin tiedossa, kommentoi päävalmentaja Kristian Palotie. En siis epäröinyt hetkeäkään kuullessani mahdollisuudesta saada Miikka Luosmaa mukaan ryhmäämme! Hän tuo joukkueeseen pelikovuutta, ”moottoria” sekä puolustuksellisen ankkurin, mutta myös taitoa ja peliälyä hyökkäyspäähän.

Sekä puolustus- että hyökkäyssysteemi on Miikalle tuttu. Valmennuksessa ollaan vakuuttuneita, että uuden pelaajan integrointi joukkueeseen sujuu verrattain mutkattomasti.

-Kaikki tapahtui nopeasti tänään, niin kieltämättä on vähän sekavat fiilikset vielä, sanoo Luosmaa. Tuntuu haikealta jättää Vilpas taakse, mutta samaan aikaan olen todella innoissani tulevista peleistä Uran paidassa. Uskon, että pystyn auttamaan omalla panoksellani joukkuetta loppukaudella!

-Miikka liittyy harjoituksiin jo huomenna, ja on näillä näkymin kokoonpanossa lauantaina Lapuaa vastaan, päättää Krisu tyytyväisenä.

Tervetuloa Monnarille lauantaina 2.3. klo 17 toivottamaan Miikka lämpimästi tervetulleeksi Ura-perheeseeen!

Tagged under

Yhteistyössä