Mikael Sandberg siirtyy Ura Basketiin

(13.6.2018) Mikael Sandberg, 27, pelaa ensi kaudella Korisliigaa Ura Basketin paidassa. Turun NMKY:n kasvatti vahvistaa joukkuettamme merkittävästi monipuolisella osaamisellaan.

Kokoa ja taitoa

Mikael ”Ässä” Sandberg, 210 cm, valittiin toukokuussa Divari A:n vuoden pelaajaksi. Hän teki ottelua kohden 20 pistettä, nappasi 10.7 levypalloa sekä jakeli 3.7 koriin johtavaa syöttöä.

Kahdeksan kauden ”Korisliiga-veteraanina” Sandberg on nykyaikaisen ison pelaajan prototyyppi, joka tarvittaessa pomppaa kaaren taakse ja upottaa kolmen pisteen heittonsa tarkasti. Viime kaudella kolmosten onnistusmisprosentti oli komeasti 39,7.

Korisliiga-projekti kiinnostaa

”Ura Basketissa on hyviä ihmisiä ja kehittynyt taustaorganisaatio. Uran Korisliiga-projekti on kiinnostava ja tunnen täältä jo entuudestaan paljon ihmisiä, joten tiedän, mitä tuleman pitää. Oloni tuntuu kotoisalta”, Sandberg listaa siirtoonsa vaikuttaneita syitä.

”Odotan myös oppivani jotakin uutta seuran laji- ja fysiikkavalmentajilta. Coach Palotiellä on vahva oma pelifilosofia, joka kiehtoo minua kovasti.”

”Tulevan kauden menestyksemme kulminoituu tietysti paljolti amerikkalaisiin pelaajiin, ja miten he sitoutuvat pelitapaamme.  Ja joukkueen vahva koheesio muutenkin on tietysti meidän kaikkien vastuulla”, Ässä vielä muistuttaa.

Prioriteetti nro 1

”Sandberg oli pelaajahankintalistallamme prioriteetti numero yksi. Ässällä oli muitakin kiinnostuneita seuroja runsaasti, joten senkin puolesta on mahtavaa, että hän valitsi lopulta Ura Basketin!” päävalmentaja Kristian Palotie iloitsee.

”Ässähän omaa peräti kahdeksan kauden Korisliiga-kokemuksen ToPon, Vilppaan ja Pyrinnön riveistä. Mutta se kehitys, mikä nähtiin viimeisen kahden kauden aikana Kristikassa, oli merkittävää ja hänet myös palkittiin ansaitusti peräkkäisinä kausina M1B- ja M1A -vuoden pelaajana.”

”Ässä sopii niin kilpailullisella persoonallaan sekä pelaajaominaisuuksiltaan systeemiimme loistavasti.”

”Vielä on tottakai lisänimiä rosteriimme tiedossa. Suomalaisrunkomme on mielestäni nyt noin kahta pelaajaa vaille valmis”, Palotie kaavailee.

Ura-perhe toivottaa Ässän lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Yhteistyössä