Mikko Rönkä aloittaa juniorivalmennuspäällikkönä

Ura Basket on palkannut uudeksi juniorivalmennuspäälliköksi Mikko Rönkän. Hän työskentelee pestissään puolipäiväisenä koriskauden 2015-2016 ajan. Mikko, 36, on koulutukseltaan ammattivalmentaja.

””Oulussa olen syntynyt, mutta Raahessa olen kasvanut ja raahelaiseksi itseni miellän. Koriksen harrastamisen aloitin 3. luokalla ja nyt on kasassa noin 25 vuotta lajin parissa. Valmentajana olen toiminut viimeiset 10 vuotta””, Mikko kertoo.

Mikko on ollut työntekijänä useassa koripalloseurassa, mm. Oulun NMKY, EBT ja Karhun Pojat.

””Olen aina ollut junioritoiminnassa vahvasti mukana kaikissa ikäluokissa. Menestystäkin on tullut juniorivalmentajana SM-tasolla mitalien muodossa.””

Miten Mikko näkee uuden seuransa?
””Ura Basket on yritteliäs seura, jolla on menestyksekäs junioritoiminta, vaikka joillekin seura saattaa olla vähemmän tunnettu. Haluan tuoda seuraan oman ammattitaitoni ja kokemukseni koripallokentiltä. Näkemystä on karttunut usean seuran parissa, joten uusia ajatuksia pystyn varmasti antamaan.””

Lopuksi Mikko linjaa tavoitteensa tulevaan kauteen:
””Ura nousuun!””

Ura Basketin toiminnanjohtaja Tuukka Kavisto on tyytyväinen palkkaukseen.
””Mikko on huipputyyppi ja erittäin pätevä tähän pestiin. Uudet ajatukset auttavat seuraa kehittämään toimintaansa, jotta junioritoimintamme pysyy laadukkaana jatkossakin. Kyläkoriksen ja valmentajatoimintamme kehittäminen tulevat olemaan hänen työnsä painopisteinä, minipoikien -04 joukkueen päävalmentajapestin ohella. Olen innoissani siitä mitä Mikko pystyy antamaan seuralle!””

Tervetuloa Mikko Ura Basketin koripalloperheeseen!

Tagged under

Yhteistyössä