Mikon johdolla eteenpäin

(9.5.2017) Mikko Granström, 45, on Ura Basketin uusi puheenjohtaja. Hän seuraa tehtävässään Jukka Javanaista, joka jo aiemmin ilmoitti luopuvansa puheenjohtajuudesta.

Aktiivinen seuramies

Mikko Granström on myynnin ja markkinoinnin ammattilainen. Kuluneella kaudella hänen osaava kädenjälkensä on näkynyt muun muassa brändiuudistuksessamme sekä johtajuusseminaarimme järjestelyissä. Mikko johtaa seuramme markkinointiryhmän työskentelyä sekä tukee parhaillaan ansiokkaasti Petri Mäkitaloa edustusjoukkueemme taustavaikuttajana.

Rakkaudesta koripalloon

Mikko on vuosikaudet kuulunut Ura Nitron runkopelaajiin. Samalla hän on tartuttanut koko perheeseensä rakkauden lajiin sekä seuraamme. Molemmat lapset pelaavat Ura Basketin junnuissa ja myös Serena-vaimo on tuttu näky monissa seurassamme tilaisuuksissa.

Lastensa kautta Mikolla on tarkka kuva seuramme junioritoiminnasta. Kaiken hyvän lisäksi Mikko toimii myös minityttöjemme valmentajana.

Tavoitteet korkealla

”Olen hyvin iloinen tästä suuresta luottamuksen osoituksesta, jonka olen saanut. Ura-perhe on minulle todella tärkeä ja on hienoa ottaa ruorista kiinni ja luotsata purttamme kohti yhä kirkkaampia kelejä”, Mikko maalailee.

”Tavoitteena on, että Ura on tulevaisuudessa Korisliigaseura, merkittävä kasvattajaseura huippupelaajille sekä hyvä paikka harrastaa koripalloa koko elämänsä junnusta vaari-ikäiseen.”

”Erityiset terveiset haluan lähettää valmentamilleni minitytöille. Olette mahtava joukkue! Aion myös huolehtia siitä, että tyttö- ja naiskoriksen rooli tulee seurassamme kasvamaan entisestään”, Mikko lupaa.

Ura Basketin hallitus 1.6.2017 alkaen

Mikko Granström, pj.

Pekka Kallio, vara pj.

Jarmo Hakulinen

Petri Lampinen

Jukka Lindberg

Sunniva Solstrand

Vesa Vuorinen

Kimmo Vyyryläinen

Ura-perhe kiittää lämpimästi väistyvää puheenjohtajaa Jukka Javanaista kuluneesta toimintakaudesta sekä onnittelee Mikko Granströmiä uuden tehtävän johdosta!

Menestys on matka, Mikon johdolla eteenpäin!

Yhteistyössä