Mikropoikien vauhdikas kausi huipennusta vaille valmis

(26.3.2016) Mikropoikamme ovat pelanneet kevään mittaan alueen sarjoja neljän joukkueen voimin. Pojat ovat harjoitelleet innokkaasti ja edistyneet valtavasti. Kaikissa ryhmissämme on edelleen tilaa. Tervetuloa iloiseen joukkoomme mukaan!

Ura-06 järjestää aluefinaalit

Nollakutosia eli vanhimpia mikroikäisiä on joukossamme upeasti jo kolmatta kymmentä. Pojat ovat osallistuneet alueen sarjatoimintaan koko kauden ajan kahdella joukkueella. Ykkösdivariporukka on voittanut juuri sopivasti puolet peleistään. Kakkosdivarijoukkue on puolestaan kahlannut kevätkauden kokonaan tappioitta ja järjestää siten neljän parhaan joukkueen välisen aluefinaaliturnauksen sunnuntaina 17. huhtikuuta Piispanlähteen koululla.

Nollakutosten joukkueenjohtajana on onnistuneesti ahkeroinut Päivi Rantapaju. Molemmat joukkueemme osallistuvat vielä Junior Basket Tournamentiin toukokuun puolivälissä.

Hyvä yhteishenki

Nuoremmissa mikroissa toinen joukkueemme koostuu pääasiassa ekaluokkalaisista. Joukkue on esittänyt isompiensa tapaan erinomaisia otteita divarin alemmassa jatkosarjassa.

Koripallon perustaitoja, kuten puolustusta, syöttöjä, kuljettamista ja heittämistä on päästy harjoittelemaan sekä peleissä että harjoituksissa. Tulostaulua tärkeämpää on kuitenkin ollut poikien hyvä yhteishenki ja tsemppi, joka on kovasti ilahduttanut pelejä ja joukkueen treenejä seuraavia vanhempia. Tärkeintä on ollut pitää hauskaa yhdessä muiden kanssa mukavan lajin parissa. Siinä on onnistuttu erinomaisesti.

Eka- ja tokaluokkalaisia mikropelaajia on mukana seuraharjoituksissamme yhteensä jo kolmisenkymmentä. Lisäksi Kyläkoriksessa ja Pikkususissa on kasvamassa vielä tukku taitavia pelaajanalkuja lisää. Kaikkien mikroikäistemme vastuuvalmentajana toimii Jukka Lindberg apunaan iso joukko kokeneita apuohjaajia. Juuso Virtanen on pikkumikrojemme taitava joukkueenjohtaja.

Ura-07 on Final Four-isäntä

Ura-07 on pelannut hienon kauden läntisen alueen I-divisioonassa. Viime viikonloppuna joukkue voitti runkosarjan päätösottelunsa Uudessakaupungissa, ja oli samalla kevätkauden kärkijoukkue täysin puhtaalla pelillä.

Jännittävimmät hetket koettiin kuitenkin jo aiemmin talvella pelattaessa runkosarjan kakkosta, Tampereen Pyrintöä, vastaan, kun juuri ennen loppusummeria lähtenyt heittomme tasoitti korilukemat. Jatkoajalla teimme Pyrintöön lopulta selvän eron.

Myös pikkumikrot osallistuvat JBT-turnaukseen kahdella joukkueella. Nollaseiskojen kausi huipentuu kuitenkin jo lauantaina 16. huhtikuuta Piispanlähteen yläkoululla pelattavaan Final Four-turnaukseen, jonne kutsumme kaikkia seuramme aktiiveja ja junioreita kannustamaan #MeidänMikrojoukkue voittoon!

583519_UAPGzrD3S3_display

Yhteistyössä