Mikropojat-10 voitti MaSun Loppiaisturnauksen

(6.1.2020) Seuramme Mikropojat-10 voitti lauantaina Helsingissä MaSu-Basketin järjestämän kansainvälisen Loppiaisturnauksen.

Itähelsinkiläinen MaSu-Basket tekee mahtavaa juniorityötä aivan pienimmistä alkaen. Seuran kuuluisimpia kasvatteja ovat Petteri Koponen ja Sasu Salin. Loppiaisena MaSu järjesti perinteisen turnauksensa pikkumikroille.

Oma joukkueemme kukisti alkulohkossa selvin numeroin Lahden, mutta virolainen Viljandi antoi jo kelpo vastuksen. Voittomme myötä tie aukesi loppuotteluun, jossa vastaan asettui kotijoukkue MaSu-Basket.

Helsinkiläiset ovat pelanneet syksyllä jo poikien Baltian liigaa, mutta loppuottelu oli kyllä alusta asti kaarinalaisten heiniä. Näin joukkueemme sai kivan turnauksen kruunuksi kaulaansa kultamitalit. Poikien valmennuksesta vastaavat Kimmo Vyyryläinen, Johanna Hämäläinen sekä JP Nikander.

Ura Basket kiittää MaSu-Basketia hyvistä turnausjärjestelyistä.

Loppuottelu

Mainio menestys alueen sarjoissa

Mikropojat ovat menestyneet erinomaisesti myös Läntisellä alueella syksyn mittaan. 2010 syntyneet ovat osallistuneet sarjoihin kolmella ja 2011 syntyneet kahdella joukkueella. Kaikki viisi ovat keikkuneet sarjojensa kärkipäässä. Kevään sarjaan mukaan lähtevät myös 2012 syntyneet pojat omana joukkueenaan. Nuorimpia mikropoikiamme ohjaavat Jukka Lindberg, Johanna Hämäläinen ja Vesa Vuorinen.

Mikrotytöt olivat puolestaan syksyn jälkeen kärjessä sekä I- että II-divisioonassa. Joukkue ehti voittaa loppiaisena myös Salon And1-turnauksen. Tyttöjen vastuuvalmentajana toimii Lumi Aalto-Setälä apunaan Sami Kalamies ja Ulriika Latvala.

Kaikkiaan seurassamme pallottelee mikroikäisiä ja sitä nuorempia lapsia jo toista sataa.

Ura Basket kiittää valmentajiamme arvokkaasta työstä pikkupelureiden kanssa ja toivottaa kaikille iloista korisvuotta 2020!

Yhteistyössä