Mikropojat menestyivät aluefinaaleissa

(23.4.2018) Mikropoikajoukkueemme pelasivat viikonvaihteessa kaikissa kolmessa aluefinaalitapahtumassa yhteensä neljän joukkueen voimin – ja hyvällä menestyksellä!

La 21.4.2018 Mikropojat 09 I divisioona

Välierä: Ura Basket – Korihait 55 – 33

Loppuottelu Tampereen Pyrintö – Ura Basket 59 – 32                     

”Pyrinnöllä oli loppuottelussa meitä enemmän pelikovuutta, jota he ovat hankkineet kevään mittaan vuotta vanhempia vastaan pelatessaan. Perustaidoissa olemme ihan tasoissa”, nollaysien päävalmentajamme Vesa Vuorinen kommentoi finaalin jälkeen.

Su 22.4.2018 Mikropojat 08 II divisioona

Välierät       

LoKoKo Valkoinen – Ura Basket Gold 56 – 37

Ura Basket White – LoKoKo Blue 29 – 42

Pronssiottelu: Ura Basket WhiteUra Basket Gold 31 – 47

Nollakasi-poikia pallottelee seurassamme komeasti yli 30 kappaletta. Kaksi joukkueistamme selviytyi 11 joukkueen sarjastaan kakkosdivarin finaalipeleihin ja yksi joukkue 13 joukkueen sarjasta I-divarin Final Four-tapahtumaan.

II-divisioonan välierissä Loimaan Korikonkarit olivat parempia ja etenivät kumpikin loppuotteluun muutaman tosi taitavan pelaajan ansiosta. Omat joukkueemme ovat myös edistyneet hienosti ja sunnuntain matsit antoivat valmentajillemme kosolti ideoita loppukevään treeneihin.

Su 22.4.2018 Mikropojat 08 I divisioona

Välierä: Salon Vilpas – Ura Basket Red 42 – 34

Pronssiottelu: BC Nokia -09 – Ura Basket Red 39 – 56

Ykkösdivarin välierässä liikuttelimme palloa, mutta emme päässeet hyökkäämään haluamallamme tavalla Vilppaan korille. Loppuottelupaikka meni siis ansaitusti salolaisille.

Pronssiottelussa pienikokoiset, mutta taitavat nokialaiset taistelivat sisukkaasti, mutta joutuivat lopulta antautumaan. Meikäläiset pokkasivat iloisina pronssimitalinsa.

JBT päättää kauden

Mikropoikiemme korisharjoitukset jatkuvat vielä JBT-turnaukseen saakka, joka pelataan 18 – 20.5. Kaarinassa ja Turussa. Kannustamme kuitenkin poikia siirtymään jo vähitellen enemmän kesälajien pariin. Muun muassa jalkapallo, yleisurheilu, uinti, tennis ym. tarjoavat lapselle oivallista liikkumista kesäaikaan.

Kaiken kaikkiaan menestyksemme oli mikropoikien sarjoissa tänäkin keväänä erittäin hyvä. Osaamme kuitenkin katsoa tätä päivää pidemmälle. Joukkueiden menestymistä tärkeämpää on lasten oppiminen ja edistyminen sekä pelaamisen ilo.

Harjoitusmäärämme ovat maltilliset, mutta osaava valmentajakaartimme on onnistunut luomaan ilmapiirin, jossa lasten on hauska liikkua ja oppia. Tavoitteemme on jatkossa tavoittaa ja saada mukaan yhä lisää liikunnasta innostuneita lapsia kivan harrastuksemme pariin!

Ura-perhe onnittelee mikropoikia taustajoukkoineen hienosti sujuneesta kaudesta!

Yhteistyössä