Mikropojat mitalisateessa

(9.4.2017) Seuramme mikropojat menestyivät ennennäkemättömän hyvin viikonvaihteen Final Four-turnauksissa.

la 8.4. Mikropojat-07 I-div., Littoisten monitoimitalo

Nollaseiskojen vanhemmat järjestivät lauantain turnausjoukkueille upeat puitteet Littoisten monitoimitalolla. Vierailevat joukkueet antoivatkin meille järjestelyistä runsain mitoin kiittävää palautetta.

Itse otteluissa Ura oli tyly isäntä. Sekä välieräottelu että loppuottelu päättyivät eduksemme sangen selkein numeroin.

Välierä: Ura Basket – Raholan Pyrkivä 56 – 29

Loppuottelu: Ura Basket – BC Nokia 71 – 44

 

su 9.4. Mikropojat-07 II-div., Kalannin urheilutalo, Uki

Nollaseiskoja pelaa seurassamme komeat 27 kappaletta. Iloinen yllätys oli, että toinenkin porukkamme selviytyi oman sarjansa finaalipeleihin. Joukkueemme koostuu nimittäin pääasiassa melko aloittelevista, mutta liikunnallisesti erittäin lahjakkaista lapsista. Poikien kehityskäyrä on osoittanut nopeasti ja jyrkästi ylöspäin.

Välieräottelussa naapurilohkon kakkonen Pirkkalan Viri oli vielä suupala, mutta finaalivastus Korihait oli meitä selkeästi edellä. Kakkostila 15 joukkueen sarjassa on kuitenkin pojiltamme kerrassaan upea saavutus!

Välierä: Ura Basket – Pirkkalan Viri 59 – 29

Loppuottelu: Korihait – Ura Basket 65 – 34

 

su 9.4. Mikropojat-08 I-div., Kotimäen koulu

Nuoremmat mikropoikamme selvittivät isompien poikiemme tapaan tiensä sarjansa finaaliin. Loppuottelussa Loimaan Korikonkarit oli tällä kertaa parempi. Etenkin vieraiden taitava ja tarkkakätinen Renne Kivinen oli meille kerrassaan pitelemätön. Hän tehtaili yksin yhtä paljon pisteitä kuin koko oma joukkueemme yhteensä!

Kärsivällinen työmme perusasioiden äärellä jatkuu. Pelikokemusta ja –rutiinia hankimme jatkossa lisää. Kahdeksan peliä kevään aikana oli joukkueellemme liian vähän.

Välierä: Ura Basket – Salon Vilpas 64 – 6

Loppuottelu: Ura Basket – Loimaan Korikonkarit 39 – 55

 

JBT päättää kauden

Mikropoikiemme korisharjoitukset jatkuvat vielä JBT-turnaukseen saakka, joka pelataan 12. – 14.5. Kannustamme kuitenkin poikia siirtymään jo vähitellen enemmän kesälajien pariin. Muun muassa jalkapallo, yleisurheilu, uinti, tennis ym. tarjoavat lapselle oivallista liikkumista kesäaikaan.

Kaiken kaikkiaan menestyksemme mikropoikien sarjoissa on ollut ennen näkemättömän hyvä. Harjoitusmäärämme ovat maltilliset, mutta kokenut valmentajakaartimme on onnistunut luomaan ilmapiirin, jossa lasten on hauska liikkua ja oppia.

Tavoitteemme on jatkossa tavoittaa ja saada mukaan yhä lisää liikunnasta innostuneita lapsia kivan harrastuksemme pariin!

Ura-perhe onnittelee mikropoikia taustajoukkoineen hienosti sujuneesta kaudesta!

Yhteistyössä