Mikropojilla vauhdikas viikonloppu

(15.2.2016) Seuramme kaikki neljä mikropoikajoukkuetta turnasivat viime viikonloppuna ympäri maakuntaa.

Mikropojat -07 II-div. Salo

Nuorin mikropoikajoukkueemme koostuu lähinnä ekaluokkalaisista pallottelijoista. Lauantaina pojat kävivät Salossa mittaamassa Vilppaan samanikäisten osaamista kahden matsin verran. Kotiin tuomisina oli voitto ja tappio. Valmentajat Kai Kulovaara ja Mika Viipuri olivat sangen tyytyväisiä poikien otteisiin. Orastavaa joukkuepelaamistakin oli jo havaittavissa.

Mikropojat -06 II-div. Forssa

Toinen nollakutosten joukkueemme kohtasi vieraskentällä Forssan Koripoikien ja Forssan Alun. Meikäläiset olivat selkeästi edellä vastustajiaan sekä perustaidoissa että pelikäsityksessä. Valmentaja Jukka Lindberg saattoi myhäillen seurata omiemme kirmaamista.

Mikropojat -06 I-div. Turku

Nollakutosten ykkösdivarijoukkue kohtasi Luolavuoren koululla Loimaan Korikonkarit sekä Turun NMKY:n. Loimaalaisten heittotaito on meitä parempi, ja he voittivatkin pelin ansaitusti 13 pisteellä. Vajaamiehinen Turun Namika oli meille sen sijaan tällä kertaa helppo vastus.

Valmentajat Tuomas Leikasto ja Kimmo Vyyryläinen löysivät peleistä paljon hyvää. Kehitystä on edelleen tapahtunut toivotulla tavalla.

Mikropojat -07 I-div. Kaarina

Nollaseiskojen ykkösdivarijoukkue teki sunnuntain kotiturnauksessaan Pirkkalan Viristä ja Raholan Pyrkivästä selvää jälkeä. Joukkueemme on urheilullinen ja erittäin juoksuvoimainen. Pojilla on palava into pelata ja oppia uutta. Valmentajat Janne Reinikka ja Jukka Lindberg sekä runsaslukuinen kotikatsomo saivatkin nauttia poikien kerrassaan taidokkaista esityksistä.

Kaikissa ryhmissä edelleen tilaa uusille harrastajille

Seurassamme mikropoikajoukkueissa pallottelee tällä hetkellä 45 pikkupeluria, ja kyläkorisjoukkueissamme sekä Pikkususissa on kasvamassa vielä iso liuta pelaajanalkuja lisää. Kaikissa ryhmissämme on edelleen tilaa. Tervetuloa kaikki uudetkin harrastajat iloiseen joukkoomme mukaan!

Julius

Samuel

Yhteistyössä