Minitytöille pelikokemusta Loimaalta

28.9. 2016 Kolme tappiota ja yksi voitto Loimaan junnuturnauksesta

Sarjakauteen valmistautuvat Ura Basketin Minitytöt saivat viikonloppuna arvokasta pelikokemusta Loimaan junioriturnauksesta. Vastassa oli kovia joukkueita ja pääasiassa vuotta tai kahta vanhempia pelaajia, mutta tytöt tsemppasivat kentällä hienosti ja paransivat otteitaan pelien edetessä. Neljästä ottelusta Uran tytöt hävisivät kolme, mutta mikä parasta fiiliksen kannalta, turnaus saatiin päätettyä voittoon.

”Sunnuntaina oli hyvin nukuttu yö takana, ja joukkueen asenne ja peli-ilme hienolla tasolla. Viimeisestä pelistä taisteltiin hieno ja ansaittu voitto erityisesti asenteen voimalla. Lähes jokainen pelasi turnauksen parhaan pelinsä”, kiitteli joukkueen valmentaja Mikko Granström.

Ennen sarjapelien alkua joukkueen on harjoiteltava vielä kovasti heittopeliä ja kunkin pelaajan on omaksuttava paremmin roolinsa ja paikkansa kentällä. Granströmin mukaan myös valmennuksen on oltava jatkossa valmiimpi ja heti hereillä kovien turnausten ja pelien alkaessa.

”Otan omaan piikkiini, ettemme olleet henkisellä puolella niin valmiita kovaan kyytiin”, Granström myönsi.

Tulevana lauantaina Minitytöt matkaavat Uuteenkaupunkiin hakemaan lisää pelituntumaa harjoitusottelusta Korihaita vastaan.

img_5699

img_5810

img_5779

img_5684

img_5747

img_5729

Yhteistyössä