Minitytöt-05 voittivat sarjalohkonsa

(25.5.2007) Ura Basketin Minityttöjen kausi päättyi superviikonloppuun. Perjantaina 05-joukkue pelasi sarjaottelun kotiparketilla ja sunnuntaina Porissa. 06-joukkue matkasi puolestaan lauantaina Forssaan sijoitusotteluihin.

Minitytöt-05 varmistivat 2.divarissa alemman kevätsarjan voiton jo perjantain paikalliskamppailussa Turun Rientoa vastaan. 06-joukkue päätyi 1.divarissa lopulta sijalle seitsemän. Kevät on tarjonnut molemmille joukkueille paljon arvokasta pelikokemusta.

”Kausi oli erityisesti 05-joukkueen osalta oikein hyvä. Voitimme kakkosdivarissa oman lohkomme voittosaldolla 8/10. Tämä oli hieno suoritus, sillä meillä oli joukkueessa seitsemän uutta ja varsin kokematonta pelaajaa. Myös 06-joukkueessa moni pelaaja kehittyi hyvään tahtiin, ja ensi kaudella pelimenestys on varmasti parempaa”, toteaa valmentaja Mikko Granström.

Granströmin mukaan on ilahduttavaa, että Uran tyttökoristoimintaan saatiin kauden aikana uusia pelaajia. Minityttöjen harjoitusringissä on tällä hetkellä 26 pelaajaa. Kevään sarjapeleissä osa 06-joukkueen pelaajista vahvisti 05-joukkuetta.

”Ensi kausi tuo paljon uutta. Nollavitoset siirtyvät C-tyttöihin, ja nollakutoset saavat haastaa ikäisiään omalla joukkueellaan”, Granström kertoi.

Vaikka sarjapelit ovat nyt ohi, Minityttöjen kevät jatkuu tietysti vielä treeneissä ja toukokuun JBT-peleissä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä