Minitytöt emännöivät sarjaturnausta

(2.12.2016) Kotiturnauksen saldona voitto, tappio ja paljon arvokasta pelikokemusta

Ura Basket – Korihait 68 – 47, FoA – Ura 41 – 38

Ura Basketin Minitytöt emännöivät viime sunnuntaina sarjaturnausta Piispanlähteen yläkoululla. Päivän ensimmäisessä ottelussa tytöt voittivat Uudenkaupungin Korihait, mutta iltapäivän trillerissä Forssan Alku oli niukasti parempi. Valmentaja Mikko Granströmin mukaan Uran joukkue pelasi kokonaisuutena syyskauden parhaat pelinsä.

”Paljon onnistujia ja hyvää meininkiä” , Granström summasi.
”Hyvä tsemppi Forssaa vastaan ei aivan riittänyt voittoon. Ensimmäinen peli Ugia vastaan saatiin alkuminuuttien lievän hämmennyksen jälkeen hyvin hallintaan, ja pelaaminen oli riemukasta katsottavaa.”

Tyttöjen taidot ja pelirohkeus ovat kehittyneet syksyn aikana hienosti. Kotiturnauksen jälkeen valmentaja antoi erityiskehut hyökkäyspään levypalloista. Petrattavaa on vielä puolustuksessa.

Minityttöjen taidot ovat puntarissa jälleen jo lauantaina 3.12., kun joukkue kannustajineen köröttelee bussilla Pälkäneelle. Sarjaturnauksessa vastaan tulee Pälkäneen Luja-Lukko ja Pirkkalan Viri. Tähän mennessä Ura on pelannut Minityttöjen läntisen alueen 1. divisioonassa neljä ottelua ja voittanut niistä yhden.

file_show

minitytot3

 

 

Yhteistyössä