Minitytöt päättivät sarjakautensa Forssassa

(11.12.2016) Ura Basketin Minitytöt päättivät lauantaina syyskautensa Forssassa. Sarjapisteet lipsahtivat tällä kertaa vastustajille, mutta joukkue voi suunnata iloisin mielin kohti kevättä.

Forssan Alku – Ura Basket 36 – 25, Ura Basket – Korihait 46 – 82

Uran ja Forssan Alun kohtaaminen oli tuttuun tapaan tasainen. Voitto olisi ollut Uran ulottuvilla, mutta ottelun lopulla Forssa pääsi karkaamaan. Päivän toisen vastuksen Ura päihitti vielä kotiturnauksessaan, mutta syyskauden päätöksessä Uudenkaupungin Korihailla oli riveissään aivan pitelemätön pelaaja, joka johdatti joukkueen ylivoimaiseen voittoon. Ura taisteli urheasti, vaikka Korihaiden tyrmäävä alku koetteli peli-intoa. Valmentaja Mikko Granström antoi joukkueelle kehuja ottelun kahdesta viimeisestä jaksosta.

”Ottelun lopulla korien tekeminen onnistui hienosti. Ensimmäisessä ottelussa myönteistä oli hyvä puolustuspeli ja aktiivisuus”, Granström summasi.

Ura Basket sijoittui lopulta 06 Minityttöjen 1. divisioonassa kuudenneksi. Saldona oli kaksi voittoa ja kuusi tappiota. Kun tytöt saavat lisää pelikokemusta, väännöt tasaväkisten joukkueiden kanssa kääntyvät jatkossa voitoiksi. Kevätkausi tuo mukanaan uusia tuulia, sillä Minitytöt jatkavat sarjapelejään kahdessa eri sarjassa. Ura Basket pelaa keväällä 05 Minityttöjen 2. divisioonassa ja 06 Minityttöjen 1. divisioonassa. Joukkueet harjoittelevat silti edelleen yhdessä ja pitävät tukijoukkoineen kiinni loistavasta yhteishengestään. Seuraavat pelit ovat luvassa alkuvuodesta Salon AND1-turnauksessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyössä