Miqui, nuestro Amigo!

(15.9.2016) Yhteistyö espanjalaisen ystävyysseuramme Joventut Badalonan kanssa jatkuu tiiviinä. Maineikas urheilureportteri ja seuransa pitkäaikainen lehdistöpäällikkö Miguel Ángel Forniés on parhaillaan vieraanamme coach Jari Suomen isännöimänä.

Uusia ideoita

Keskiviikkoiltana Miqui tapasi seuramme edustajia Ura Basketin toimistolla. Hän kävi kiinnostavalla tavalla läpi kotiseuransa vaiheita sekä nykytilaa. Esitys herätti oman seuraväkemme keskuudessa vilkasta keskustelua ja antoi aktiiveillemme koko joukon uusia ajatuksia toimintamme kehittämiseksi.

esc_1306

Tiivis ohjelma

Intohimoisena korismiehenä Miqui on seurannut päivittäin seuramme junioreiden sekä edustusjoukkueen treenejä ja harjoitusotteluita.  Torstaina ohjelmassa oli tutustuminen Turun Urheiluakatemiaan. Lisäksi hän on ehtinyt vierailla Helsingissä Suomen Koripallomuseossa sekä Kisakallion urheiluopistolla Susi Training Centerissä.

Media-alan ammattilainen

Tarkkavainuinen lehtimies haistaa lomamatkallaankin hyvät uutisaiheet. Hän sai jutun läpi laajalevikkiseen urheilujulkaisuun Mundo Deportivoon, kun Kisakalliossa pidettiin viime viikonvaihteessa NBA:n ja FIBA:n huippuleiriä Basketball Without Borders. Media-alan ammattilaisena Miqui on lisäksi raportoinut ahkerasti matkansa vaiheista sosiaalisessa mediassa.

Miqui Facebookissa

Sunnuntaina monet maat ja mannut kiertänyt reissumies viettää syntymäpäiväänsä Kaarinassa – ihan sananmukaisesti siis matkoilla!

Ura Basket onnittelee ystäväämme lämpimästi merkkipäivän johdosta!

esc_1314

Muchas gracias y hasta luego, Miqui!

Yhteistyössä