Mira Virta seurakoordinaattoriksi elokuussa

Ura Basketin täysipäiväisenä työntekijänä aloittaa 1.8.2023 alkaen monelle Uralaiselle tuttu Mira Virta. Hän oli omalla työpanoksellaan seuran liikunnanohjaajana kasvattamassa Ura Basketin liikuntakerho- ja leiritoimintaa 2010-luvun aikana huimiin korkeuksiin. Mira oli myös tuttu näky niin edustusjoukkueen kotipeleissä kuin monissa muissa seuran tapahtumissa. Nyt hän palaa seuran työntekijäksi uuteen pestiin seurakoordinaattorin työnimikkeellä.

– Paluu seuran riveihin on ollut mielessäni jo jonkin aikaa ja nyt tällä kaikella on täydellinen ajoitus. Talomme Kaarinassa valmistuu juuri alkavan kauden kynnyksellä. Tässä välissä olen toiminut sekä yritysliikuntavastaavana, päiväkodin opettajana ja varajohtajana. Hallinnollisia tehtäviä on tullut harjoiteltua käytännön työn ohessa, joten uskon että tämä tuleva pesti on minulle samaan aikaan sekä haastava että todella motivoiva. Tunnen seuran toimintatavat ja seuraväen, joten siinä mielessä on hyvät lähtökohdat aloittaa tuleva seurakoordinaattorin työ. Lisäksi intoa, paloa ja ahkeruutta löytyy varmasti. Lisää Virtaa Uraan!

Seurakoordinaattorin tärkeimpinä työtehtävinä tulee olemaan seuran hallinnollisten asioiden hoitaminen, tapahtumien järjestäminen, talkooväen työn organisanointi, ja yhteyshenkilönä toimiminen joukkueiden, seurojen, kaupungin, sekä muiden sidosryhmien suuntaan. Seurakoordinaattorin pesti tulee korvaamaan toiminnanjohtajan työnimikkeen.

Seuran hallituksen puheenjohtaja Tuukka Kavisto on rekrytointiin tyytyväinen:

– Minulle Mira on jo tuttu työkaveri niiltä vuosilta kun olimme molemmat samaan aikaan seuran työntekijöinä. Hän osoitti jo silloin tinkimätöntä työmoraalia ja iloista asennetta joka tilanteessa. Olen varma, että hän tulee tässäkin tehtävässä tekemään erinomaista työtä yhdessä seuraväen kanssa.

Lopuksi Mira lähettää vielä terveiset seuraväen suuntaan:

– Mahtavaa kohta tavata teidät kaikki vanhat tutut, sekä uudet tuttavuudet. Tehdään alkavasta kaudesta ilon ja liikunnan täyteinen!

Lämpimästi tervetuloa takaisin Ura-perheeseen, Mira!

Yhteistyössä