Mitalien kilinää JBT:ssä

(14.5.2017) Junnujoukkueemme menestyivät erinomaisesti viikonvaihteen Junior Basket Tournamentissa. Myös koko Ura-perhe ansaitsee täyden kympin uurastuksestaan erilaisissa turnaustehtävissä. Teimme jälleen lapsille ja nuorille hienon turnauksen!

Mikropojat-08

Finaali: Ura Basket – Keila, Viro 27 – 22

Pikkumikrot löysivät loppuottelussa hirvittävän pelihurmoksen ja kuittasivat alkusarjassa virolaisille kärsimänsä tappion voitokseen korkojen kera.

”Kauden paras peli kauden viimeisessä pelissä”, coach Vesa Vuorinen huokaili helpottuneena jännittävän finaalin jälkimainingeissa. ”Pojat pelasivat rohkeasti ja laittoivat kaikkensa peliin. Olen tosi ylpeä joukkueestani!”

Mikropojat-07

Finaali: Ura Basket – Honka 31 – 36 ja.

Kovatasoinen nollaseiskojen sarja sai ansaitsemansa päätöksen, kun Ura ja Honka mittelivät finaalissa paremmuudestaan oikein pitkän kaavan mukaan. Espoolaiset olivat jatkoajan ratkaisuhetkillä hieman terävämpiä ja veivät kultamitalit tällä kertaa nenämme edestä.

Mikropojat-07/08 Fun

Pronssiottelu: Ura Basket – Keila, Viro 30 – 22

Ura osallistui mikropoikien Fun-sarjaan kahdella ryhmällä. Toinen joukkueemme selviytyi aina mitaliotteluihin saakka ja sai lopulta pronssiset mitalit kaulaansa.

Minipojat-05

Finaali: Ura Basket – HoNsU 28 – 40

Ura selvitti tiensä loppuotteluun lyötyään välierässä Kouvolan Kouvot pisteellä. Finaalissa meidän oli kuitenkin tunnustettava Jyväskylän HoNsU paremmaksi.

C-pojat

Finaali: Ura Basket – Täby Basket, Ruotsi 32 – 39

Ura antoi loppuottelussa hyvän vastuksen ruotsalaisille. Alkusarjassa tuli vielä kuokkaan 16 pistettä, mutta finaalissa meikäläiset venyivät hyvään suoritukseen. Hopeamitali on kelpo saavutus hyvätasoisessa sarjassa.

Kaikkiaan Ura Basket osallistui tämän vuoden JBT-turnaukseen peräti 14 joukkueen voimin, ja kokonaismenestyksemme oli kerrassaan mainio. Mitalistien lisäksi minitytöt ja B-poikamme olivat hienosti sarjanelosia.

Sijoitukset

Kaitsu kiittää

”Oli hienoa olla mukana turnausjärjestelyissä yhdessä alueen muiden koripalloseurojen kanssa. Ura Basketin merkitys näin ison turnauksen toteuttamisessa on aivan keskeinen. Ura-perheemme urakoi jälleen satoja ja satoja talkootunteja. Lähetän sydämelliset kiitokset koko seuraväellemme erinomaisen hyvin tehdystä työstä!” toiminnanjohtajamme Kai Kulovaara kiittää.

Serenan yhteenveto

”Väsynyt, mutta onnellinen jojo on tässä vieläkin hymyssä suin. Olimme yhdessä aivan huikea tiimi jälleen kerran!” minityttöjemme joukkueenjohtaja Serena Granström hehkuttaa talkooporukkaansa.

”Vastasimme Piispanlähteen alakoulun pelisalista. Salivastaavalle kertyi 28 työtuntia, pidimme puffetia 26 tunnin edestä ja hoidimme 27 toimitsijavuoroa.”

”Nöyrä kiitos ihan jokaiselle! Joustitte ja venyitte uskomattoman hienosti.”

”Minitytöillä oli hieno ja onnistunut turnaus. Tytöillä on iloiset hymyt, ja meillä vanhemmilla käsittämättömän upea yhteishenki. Kiitos!” Serena päättää ylpeänä.

Yhteistyössä