Mr. Monnari jää eläkkeelle

”Hei Kari, onnistuuko jos…?” ”Moro Kari! Käykö, jos me tultais maanantaina….?” ”Kuule Kari, mistä noi valot saa silleen, että…?”

Jokainen Littoisten Monitoimitalolla treenannut ja pelannut tuntee hänet. Me kaikki olemme moikanneet tätä hymyilevää ja auttavaista miestä mennen tullen aina, kun olemme monnarilla käyneet. Olemme kysyneet neuvoa, varanneet vuoroja, pyytäneet apua. Oikeastaan tuntuu siltä, että hän kuuluu kyseisen rakennuksen kalustoon.

Ja kuitenkin tänään 4.11.2020 oli Nikkosen Karin viimeinen työpäivä ennen lomia ja vuoden vaihteessa koittavia eläkepäiviä.

Ura Basketin delegaatio; hallituksen pj. Pekka Kallio, liigajoukkueen pj. Mikko Granström ja toiminnanjohtaja Timo Virkkula kävivät kiittämässä Karia läksiäiskahveilla, kuinkas muuten kuin Monitoimitalon aulassa.

Päivänsankarille luovutettiin kukkien, kortin ja seuran hupparin lisäksi Ura Basketin ”Kultainen kortti”, jolla pääsee kaikkiin seuramme maksullisiin tapahtumiin koko eläkeiän ajan. Eli toivomme edelleen törmäävämme Karin kanssa liikunnan parissa, kuten olemme tehneet jo neljänkymmenen vuoden ajan. Työhistoria Kaarinan kaupungilla oli nimittäin 41 vuotta.

Karin asemaa ja tunnettuutta kuvaa hyvin tapahtuma, kun Nuutisen Matti tuli seuraamme takaisin lähes viidentoista vuoden reissultaan. Matti tokaisi Monnarilla järjestetyn tiedotustilaisuuden yhteydessä; ”Mahtavaa, että täällä on edelleen sama vaksi, kuin silloin, kun mä junnuna jo kävin täällä.”

Koko seuran puolesta leppoisia, mutta aktiivisia eläkepäiviä Karille!

Yhteistyössä