Muchas gracias, Penya!

(29.6.2023) Espanjalaisen Joventut Badalonan eli Penyan valmentajien johtamana korisleiri Valkeavuoren liikuntahallissa oli jälleen menestys. Yli 40 junioripelaajaa sai neljän päivän ajan nauttia korisoppia aivan Euroopan huipulta.

Monipuolinen ohjelma

Leirin viimeisinä päivinä opeteltiin uusia pallonkäsittely- syöttö- ja heittotaitoja. Lounastauon jälkeen ohjelmassa oli aina leiripelit, jotka huipentuivat torstain finaaleihin. Tiistai-iltana kisailtiin taito- ja heittokisoissa. Leiri päättyi torstaina palkintojenjakoon sekä haikeisiin jäähyväisiin.

Leiripäivien lisäksi espanjalaiskoutsit kertoivat keskiviikkoillan valmentajatapaamisessa seuransa junioritoiminnasta sekä johtivat salidemon yksilötaitoharjoittelusta á la Penya.

Leiriläisten kommentteja

”Opin varsinkin paljon uusia viimeistelytapoja. Taito- ja heittokilpailut olivat kivoja.”

”Opin paljon uutta ja toimintaa oli tosi paljon. Oli kiva pelata vaihteeksi eri-iköisten ja myös muista seuroista tulleiden pelaajien kanssa. Ensi vuonna haluan tulla taas mukaan!”

Ura Basket kiittää lämpimästi kaikkia ohjaajina toimineita valmentajiamme! Eli kiitos ja kumarrus Petka, Johanna, Juho, Kimmo, Eveliina sekä tietysti Camp President Jari!

Muchas gracias y Hasta luego, Hector y Ignasi! Forza, Penya!

Yhteistyössä