Naiset onnistuivat pitämään sarjapisteet Kaarinassa

(24.10.2021) Uran naiset järjestivät todellisen trillerin sunnuntaimatinean kunniaksi, kun Raholan Pyrkivä kaatui Monnarilla luvuin 63–62 (15–15, 14–16, 21–19, 13–12). Tasaisen pelin lopputulosta sai jännittää loppusekunneille asti, kun Raholan ja koko ottelun viimeinen pallonhallinta tilanteessa 63–60 päättyi onnistuneeseen koriin summerin soidessa pelin päättymisen merkiksi – korin arvoksi kirjattiin kaksi pistettä, ja loppulukemaksi näin ollen pisteen voittoon meidän joukkueelle.

Coach Juho Laurin sanoin:

– Tosi tasaista vääntöä oli alusta loppuun. Tiedossa oli, että vastassa on hyvä joukkue. Parannettavaa meillä on joukkueena vielä monessa asiassa, mutta monessa asiassa yhtä lailla onnistuttiin hyvin. Puolen kentän puolustus oli ajoittain todella hyvää. Parhaimmillaan juostiin kenttää erittäin hienosti. Jokaisen pelaajan taisteluasennetta on ilo seurata. Loppuhetkillä sattui ja tapahtui ehkä turhankin paljon valmentajan mielenterveyden näkökulmasta, mutta ainakin yleisö ja katsomossa viihtynyt, seuraava sukupolvi Uran naiskoripalloilijoita sai viihdettä ja jännitettävää koko rahan edestä.

Kapteeni Emmi Ukkonen oli Uran paras pistenikkari 21 bojolla. Ulriikka Hänninen vakuutti 17 pisteellä, joista 12 kaaren takaa, ja Emmi Valtonen säesti 15 pisteellä.

Littoisten kotikentällä naisten II divisioona nähdään seuraavaksi keskiviikkona 3.11. klo 18:30, jolloin vieraaksemme saapuu Pyrintö Hype. Tervetuloa kannustamaan!

Kuva: Pekka Tenhonen

Tagged under

Yhteistyössä