Naiset puolustivat jälleen kotisaliamme menestyksekkäästi

(5.11.2021) Ura Basketin naisten edustusjoukkue kohtasi Tampereen Pyrinnön Hypen keskiviikkoillan kamppailussa Littoisten monitoimitalolla. Ottelu päättyi Uran voittoon selkein lukemin.

Ura Basket – Pyrintö Hype (Naisten II divisioona)
75–48 (20–15, 18–6, 13–10, 24–17)

– Revittiin ero aggressiivisella puolustuksella, josta saatiin riistoja ja päästiin juoksemaan kenttää. Paikkaakin vastaan saatiin heittopaikkoja, mutta heitot menivät tosi pitkään ohi. Loppua kohden tuli pari onnistumista, ja se vapautti joukkuetta, sanoo päävalmentaja Juho Lauri.

Ura oli paljon fyysisempi ja nopeampi. Mutta sitten näytti siltä, että otettiin vähän jalkaa pois kaasulta. Näinkö siinä kävi?

– Joskus käy niin kun ei saisi käydä paikkaa vastaan, eli oma puolustus hitusen passivoituu. Toisen neljänneksen lopussa oli taas meitä parhaimmillaan, eli riistoja ja nopeita hyökkäyksiä. Se on se paras ase tuota puolustusmuotoa vastaan. Ihan hyvä fiilis jäi pelistä, kommentoi Juho.

Seuraavaksi naiset nähdään kotikentällä 20. marraskuuta klo 13:30, jolloin emännöivät Naantalin SunCity Basketia. Tervetuloa mukaan kannustamaan!

Kuva ja haastattelu: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä