Namika niukasti parempi A-poikien paikallisderbyssä

(10.12.2017) A-poikajoukkueemme johti lauantain SM-sarjaotteluaan pitkään, mutta hyytyi harmillisesti loppumetreillä.

9.12.2017 U19 SM-sarja: Ura Basket – TuNMKY 91 – 97 (25 – 22, 35 – 26, 25 – 27, 6 – 22)

Paikallisvastustajien lauantainen kohtaaminen oli odotetun tasainen voittokamppailu. Molemmat joukkueet mättivät koreja liukuhihnalta läheltä ja kaukaa, kun puolustukset tuntuivat viettävän avoimien ovien päivää. Kolmen pelijakson jälkeen kotijoukkueemme johti ottelua numeroin 85 – 75.

Päätösjaksolla meikäläisten korinteko tyrehtyi, ja vieraat hivuttautuivat vähitellen lähemmäs ja lopulta ohi, kun peliaikaa oli jäljellä enää minuutin verran. Kuusi viimeistä pistettään turkulaiset viimeistelivät tarkoilla vapaaheitoillaan. Vapariviivalla Namika oli muutenkin meitä selkeästi edellä pistein 23 – 8.

Turkulaisten Danial Hazrati (25/6) ja Jussi Tamminen (24/8/5s) tekivät puolet joukkueensa pisteistä. Meillä korintekovastuu sen sijaan jakaantui melko tasaisesti usean pelaajan kesken.

Tilastot

Jukan kommentit

”Hienosti pojat toteuttivat ottelusuunnitelmaamme kolmen jakson verran. Ja kyllähän koko ottelun 91 tehtyä pinnaa yleensä riittää koripallomatsin  voittamiseen”, Ura Basketin päävalmentaja Jukka Lindberg huokaili pelin jälkeen.

”Meillä on joukkueessamme riittävästi osaamista ja lahjakkuutta tässä sarjassa pelaamiseen ja voittamiseen. Jatkamme sitkeästi työskentelyä puolustuspelaamisen parissa, ja sitä kautta alkaa kyllä vielä tulla menestystä meillekin.”

A-poikiemme seuraava kotiottelu on vasta lauantaina 27. päivänä tammikuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Lahti Basketball. Tervetuloa!

Yhteistyössä