Nappulaliiga kerää kiitosta

(12.12.2022) Ura Basket järjestää supermikroille kauden mittaan omia turnauspäiviä. Sunnuntainen turnaus Littoisten monitoimitalolla keräsi runsain mitoin kiitosta sekä osallistuneilta joukkueilta että vanhemmilta.  

Onnistumisia ja pelaamisen iloa

Ura Basketin järjestämän Nappulaliigan tarkoituksena on tarjota 6–8-vuotiaille lapsille helppo tapa tutustua koripallon pelaamiseen. Tavoitteena on, että jokainen osallistuva lapsi saa onnistumisia ja kokee pelaamisen iloa. Nappulaliigan kohderyhmänä ovat pelaajat, jotka eivät vielä osallistu Koripalloliiton virallisiin sarjapeleihin.

Hyvää palautetta

Sunnuntain peleihin osallistui yhteensä 15 joukkuetta; seitsemän Ura Basketista sekä kolme joukkuetta Ukista, kaksi joukkuetta Liedosta ja BC Turusta sekä yksi joukkue Turun NMKY:stä. Vieraamme antoivat tapahtumasta jälleen erittäin hyvää palautetta ja useampi ilmoitti jo saman tien olevansa myös kevään turnauksissa mukana.

Huikeaa edistymistä

Vanhempia, isovanhempia ja sisaruksia oli saapunut paikalle toista sataa otteluita seuraamaan. He saivatkin ihastella, miten valtavasti lapset ovat edistyneet viime turnauksen jälkeen. Pelitempo on kohonnut, pallonkäsittely- ja syöttötaito sekä osumatarkkuuskin parantunut. Samalla joukkuepelaamisen idea alkaa monelle hahmottua. Iloiset ilmeet, onnistumiset ja tuuletukset lämmittivät kovasti järjestäjien mieltä.

Nappulakorista pelataan Littoisten monitoimitalolla seuraavan kerran sunnuntaina helmikuun 12. päivänä. Tervetuloa seuraamaan tulevien tähtipelaajien temmellystä!

Yhteistyössä