Nollakasit ja Nollaysit SM-lopputurnaukseen

(5.4.2023) Ura Basket on tänä keväänä hyvin edustettuna junnusarjojen loppupeleissä. Ura-08 kamppailee toukokuussa U15-sarjan SM-mitaleista. Ura-09 on puolestaan selvittänyt tiensä U14-sarjan SM-lopputurnaukseen. Ja trion täydentää Ura-07, joka pelaa U16-sarjan SM-mitaliottelunsa huhtikuussa.

2.4.2023 U15 SM-sarja:     KTP – Ura Basket 98–91 ja. (34–27, 15–15, 18–24, 16–17, 15–8)

”Tiukka matsi meillä oli sunnuntaina, mutta jatkoajalla se lopulta sitten kääntyi kotkalaisten eduksi. Varsinaisen peliajan viime sekunneilla isännät onnistuivat nykäisemään tasoittavan korin kolmen pisteen viivan takaa, yhden jalan ponnistuksesta”, Ura-08:n päävalmentaja Jari Suomi hymähti pelin jälkeen.

Benjamin Granström

”Heitimme vaparit koko matsin ajan aika huonosti, joten siinä ainakin on yksi kehityskohde, kun valmistaudumme toukokuun SM-lopputurnaukseen.”

”KTP voittaa runkosarjan ja me olemme kakkosia. Samalla tässä tuli jo hyvissä ajoin varmistettua paikka ensi kauden U16 SM-sarjaan”, Jari kertoo tyytyväisenä.

Coach Jari Suomi

Kahdeksan joukkueen lopputurnaukseen ovat edellä mainittujen lisäksi toistaiseksi selviytyneet myös Turun NMKY, MesucaArska Basket, HNMKY sekä YMCA Tampere KU.

2.4. U14 SM-sarja:             Salon Vilpas -Ura Basket 54–97 (11–29, 14–25, 14–20, 15–23)

                                           Ura Basket – LePy 114–81 (36–14, 33–17, 23–18, 22–32)

”Pelattiin sunnuntaina kyllä kauden parasta peliä. Mahtavasti ovat pojat menneet kauden aikana eteenpäin”, Ura-09-joukkueen päävalmentaja Vesa Vuorinen iloitsi.

Aikalisä

”Ja onhan tämä komeata, että meidän seurasta kolme peräkkäistä ikäluokkaa pelaa samana keväänä SM-loppupeleissä. Lisäksi U17-joukkue oli tällä kaudella myös SM-sarjassa. Ja hyviä ikäluokkia on kasvamassa nuoremmista lisää. Eli jotakin me teemme varmasti oikein, ja tästä voidaan olla todella ylpeitä.”

Tiivis jatko-ohjelma

”Meidän lopputurnaus pelataan toukokuun alussa Kisakalliossa. Meillä on neljän joukkueen alkulohko, josta kaksi parasta pääsee pelaamaan mitaleista yhdessä naapurilohkon kahden parhaan kanssa. Meidän lohkoon on tulossa ainakin Huima ja BC Nokia”, Vesa kertoo.

”Tässä on kuitenkin vielä edessä pääsiäisenä Scania Cup Södertäljessä. Torstai-iltana lähdetään matkaan ja vastassa on heti alkulohkossa mielenkiintoisia joukkueita Islannista, Tanskasta ja Ruotsista”, Vesa kertoo.

”Huhtikuun lopussa on U14 aluefinaalit sekä meidän ykkös- että kakkosdivisioonaporukoilla.”

”Ja kesäkuun alussa pelaajilla on sitten ensimmäiset All Stars-leirit. Lisäksi kesäkuun lopussa on Penya-leiri Kaarinassa ja vielä Chus Mateon leiri heinä- elokuun vaihteessa Naantalissa”, Vesku luettelee tulevaa ohjelmaa.

Ura-09

Ura Basket onnittelee lämpimästi juniorijoukkueitamme taustajoukkoineen hyvin sujuneesta kaudesta sekä toivottaa menestystä tuleviin koitoksiin!

Yhteistyössä