Nollakasit neljäs SM-finaaleissa

(9.5.2022) Ura-08 sijoittui hienosti neljänneksi viikonloppuna Lohjan Kisakalliossa pelatuissa U14-sarjan SM-finaaleissa.

Alkulohkosta kaksi voittoa ja yksi tappio

Joukkueemme aloitti turnauksensa perjantaina ryminällä voittamalla Helsingin NMKY:n selvin numeroin. Lauantain aamuottelussa kaatui Tapiolan Honka luvuin 85–71, ja selviytyminen mitaliotteluihin varmistui.

Lauantain iltaottelussa tuleva mestari Vantaan Pussihukat oli selvästi parempi ja eteni lohkovoittajana sunnuntain välieriin.

Sunnuntain tiukat mitalipelit

Sunnuntaiaamun välierässä joukkueemme joutui taipumaan niukasti salolaissomerolaiselle yhdistelmäjoukkue MesucaArska-Basketille. Iltapäivällä samoin kävi pronssiottelussa KTP:lle.

”Kumpikin peli oli ihan voitettavissa. Pienet puolustuspelimme nukahdukset antoivat valitettavasti vastustajalle mahdollisuuden helppoon korintekoon juuri silloin, kun olimme päässeet matseissa aivan rinnalle”, päävalmentaja Jari Suomi harmitteli otteluiden tauottua.

”Olen tosi ylpeä poikien edistymisestä kauden aikana. Nyt otetaan vähän kevyemmin pari viikkoa ja aletaan suunnitella tulevaa. Tästä on hyvä jatkaa”, Jari myhäilee.

Jarin apuna ovat toimineet valmentajat Jani Aalto, Jani Heino, Vesa Jyrkkänen ja Olli Lahdenkauppi. Joukkueenjohtajana on jo usean vuoden ajan ahkeroinut Maami Häkkinen.

Joukkueiden loppusijoitukset ja osallistuneiden joukkueiden MVP

1. Pussihukat – Andrej Pavlovic
2. MesucaArska-Basket – Pyry Laine
3. KTP – Tuukka Kiviharju
4. Ura Basket – Benjamin Granström
5. Tapiolan Honka – Samuel Isotalo
6. YMCA Tampere KU – Niko Tuovinen
7. Raholan Pyrkivä – Haris Vehabovic
8. HNMKY 09 – Veikko Keto

Ura Basket ylpeänä onnittelee nollakasien joukkuetta taustahenkilöineen upeasta kaudesta!

Yhteistyössä