Nollaseiskat Baltian liigan lopputurnauksessa

(22.4.2019) Nollaseiskat pelasivat pääsiäisen aikaan Baltian liigan lopputurnauksessa Latvian Jelgavassa. Aleksi, Leo ja Verkku kirjoittivat matkasta raportin.

”Turnauksen ensimmäisessä pelissä perjantaina Audentesea vastaan olimme vähän unessa, ja tappio tuli luvuin 30 – 45. Pelin jälkeen menimme venyttelemään ja keskustelemaan pelistä.”

”Toinen peli oli Valmieraa vastaan. Alku ja loppu menivät hyvin, mutta se ei kuitenkaan riittänyt ja hävisimme luvuin 54 – 50. Pelin jälkeen kävimme hotellilla suihkussa ja sitten McDonaldsissa.. Sen jälkeen kävelimme hotellille nukkumaan.”

”Lauantaina lähdimme heti aamupalan jälkeen suoraan valmistautumaan peliin, koska vastassa oli sarjakärki ASKA. Peli oli hyvä ja tasainen, mutta vaparit eivät menneet sisään. Pelasimme kuitenkin loistavaa puolustuspeliä, mutta lopussa väsyimme. Matsi päättyi tappioon 38 – 29.

Iltapelissä vastaan tuli Saldus Latviasta. Saldus ei ollut kovin kummoinen joukkue, ja voitimme sen lukemin 52 – 26. Iltapalaksi söimme pizzaa, ja sen jälkeen menimme nukkumaan.”

”Sunnuntaina aamumatsissa tuli vastaan vanha tuttu Keila KK. Peli oli tiukka ja toimitsijat epävarmoja. Vaikka pisteitä meni aivan sekaisin, voitimme pelin lukemin 42 – 39. Sijoituksemme oli lopulta 13.”

”Pelin jälkeem kävimme nopeasti suihkussa ja lähdimme bussilla kohti Tallinnan satamaa. Laivamatka meni äkkiä ja sitten hyppäsimme bussiin kohti Kaarinaa. Reissu oli mukava.”

Yhteistyössä