Nollaysit SM-sarjaan!

(9.12.2022) Ura-09 on selviytynyt syksyn karsintapelien jälkeen ikäluokkansa SM-sarjaan. Täten Ura Basketilla on tälläkin kaudella hienosti SM-sarjajoukkue U17-, U16, U15- ja U14-ikäluokissa.

SM-karsinnat vakuuttavasti läpi

Syyskaudella läntisen alueen U14 1-divisioona toimi SM karsintasarjana. Kuudesta ottelusta joukkueemme voitti viisi ja yksi hävittiin. Kolmella kärkijoukkueella (Ura, BC Nokia, Tampereen Pyrintö) oli sama voittosuhde, mutta korierojen jälkeen oma joukkueemme sijoittui toiseksi. Läntiseltä alueelta pääsi viisi joukkuetta U14 SM-sarjaan kevääksi: BC Nokia, Ura Basket, Tampereen Pyrintö, TuNMKY ja Salon Vilpas.

Ensimmäiset SM-sarjapelit pelataan jo lauantaina 7. tammikuuta Espoossa. Vastassa asettuvat tuolloin Tapiolan Honka ja Kouvot.

Kevään suunnitelmat

”Keväällä suunnitelmissamme on pelata SM-sarjan lisäksi Läntisen alueen I- ja II-divisioonaa. Lisäksi saimme taas pääsiäiseksi kutsun Södertäljen Scania Cupiin. Tähän turnaukseen lähdetään taas hakemaan hienoja kokemuksia, viime kauden tapaan”, päävalmentaja Vesa Vuorinen kertaa kevään ohjelmaa.

Perustaidot painopisteenä

”Painopisteet ovat harjoittelussamme tälläkin kaudella edelleen yksilötaidon kehittämisessä: heitto, pallonkäsittely ja syöttäminen. Lisäksi fysiikkaharjoittelu on iso osa harjoitteluamme. Pikkaisen olemme tuoneet lisää taktiikkaakin pelaamiseemme”, Vesku kertoo.

”Poikien harjoitusmotivaatio on tosi korkea, mikä näkyy hienosti kehittymisessä. Varsinkin heittotaito alkaa olla jo kovaa luokkaa, mikä näkyi viimeisessä ykkösdivaripelissämme, kun saimme osumaan peräti 15 kolmeen pisteen heittoa koriin.”

Ura Basket onnittelee lämpimästi nollaysien joukkuetta taustajoukkoineen SM-sarjaan selviytymisestä!

Yhteistyössä