Nyt ne Kobrat saapuu!

(23.1.2021) Useampaan kertaan siirretty Kobrat-ottelu pelataan nyt viimein tammikuun 23. päivä, kun lapualaiset saapuvat Littoisten monitoimitalolle Pohjanmaalta. Kahdesti eri koronatoimien takia siirretty peli saadaan nyt siis viimein pelattua. Molemmat joukkueet haluavat sarjapisteitä todella paljon, joten odotettavissa on mielenkiintoinen ottelu.

Vierailijoilta löytyy talenttia

Suurin mielenkiinto vierailija Kobrien joukkueessa kiinnittyy nuoreen 206 senttiseen Remu Raitaseen (6,2p/5l). Isä-Raitanen oli tunnettu todella tarkasta heittokädestään ja myös poika-Raitanen osaa laittaa vasemmalla kädellään palloa koriin läheltä ja kaukaa. Alkukauden sivussa ollut Raitanen menee jatkuvasti eteenpäin kun lisää kokemusta liigatasolta tulee.

Kobrien peliä pyörittää yksi sarjan parhaista takamiehistä, Antto Nikkarinen (10,1p/8,8s). Väkkärä takamies on tutusti ollut vaikea pala kaarinalaisille ja sarjan syöttökuningas onkin erityisvartioinnissa aina kentällä ollessaan. Juho Lehtoranta (5,7p) alkaa olla toipunut pelikuntoon, mutta hänen pelaaminen on lauantaina vielä hieman epävarmaa.

Ulkomaalaisosastolta Justin Pierce (18,4p/5,3l) on valitettavasti poissa, viikolla tapahtuneen ikävän näköisen loukkaantumisen takia. Sen sijaan tarkkakätinen Anthony Gaines jr. (19,8p/5,4l) pelaa. Gaines on ollut joukkueensa paras pistemies tällä kaudella. Nathaniel Grimes (15,3p/11,8l) puolestaan pitää toimistoaan korin läheisyydessä. Jordan Loveridge (17,8p/4,4l/3,3s) puolestaan on jälleen yksi erinomainen jenkkipelaaja, joka on tarttunut Kobrien haaviin.

Kevaughn Allenin on onnistuttava nappiin, jotta voitosta voidaan taistella

Meidän Joukkue lauantaina

Jälleen on kulunut pitkä aika edellisestä ottelusta ja onkin mielenkiintoista nähdä miten Meidän Joukkue on onnistunut pitämään vireen yllä, kun edellisestä tosikoitoksesta on kulunut yli kaksi viikkoa. Pieniä terveyshuolia on joukkueessa, sillä kapteeni Matti Nuutisen (11,2p/5,4l) ja Javan Whiten (8p/6,8l) pelaaminen on epätodennäköistä. Myös Emmitt Holtin (7,4p/5,5l) tilanne selviää vasta ottelun alla.

Historian havinaa on lauantaina luvassa, kun Ville Hänninen (6,5p/3,8s) ja Trey Niemi (7,8p/2,6s) pelaavat 74. Korisliiga-ottelunsa Ura Basket-paidassa. Kumpainenkin siirtyy ohi ex-kapteeni Eero Sahlbergin seuraennätyksestä. Näytönpaikka on myös Teemu Sulosella (8,4p), jonka heittokäsi tiedetään tarkaksi, mutta hän ei ole sitä aikoihin päässyt näyttämään.

Energinen Trey Niemi tekee seurahistoriaa yhdessä Ville Hännisen kanssa tulevassa ottelussa

Poikkeusajat jatkuvat

Koronarajoitusten takia, emme valitettavasti vieläkään pysty ottamaan otteluun yleisöä, mutta totutusti Ruutu plus-palvelu näyttää ottelun Tapio Suomisen selostamana. Kannattajien tuki on nyt tärkeämpää kuin koskaan. Ostamalla kannattajalipun tuet paikallisen liigajengisi taivalta!

Lisätiedot: https://www.lyyti.fi/reg/kannatusliput

Korisliigaa lauantaina 23.1.2021 klo 17:00 Littoisten monitoimitalolta. Ura Basket – Kobrat (Lapua). Ottelu nähtävissä vain Ruutu plus-palvelun kautta.

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä