Odotettu vieras mikropoikien sarjapelissä

(11.2.2019) Mikropoikajoukkueemme kaksi pelaajaryhmää pelasivat viikonlopun aikana yhteensä neljä sarjaottelua, joista kaksi taistelua käytiin Lieto-Koriksen vieraina, ja toinen sarjaturnaus isännöitiin Kuusiston koululla.

Lauantain otteluissa eivät korintekokilpailut olleet se juttu, sillä lukemat eivät kerro mitään yrittämisestä, ja joukkueen hienosta peli-ilmeestä. Eikä siitä, että pojilla oli mukavaa!

Pojat taistelivat hyvin ja jaksoivat kannustaa toisiaan kivasti. Aina ei valmentajan ohjeet tahtoneet kuulua kentälle asti, kun vaihtopenkiltä raikasi poikien Uuuura Basket! -huudot.

Erityisen mukavaa oli saada mikropoikien oma kummipelaaja Mikael ”Ässä” Sandberg kannustamaan vieraspeliin. Pojat saivat Ässältä vinkin syöttää ajoissa, ennen kuin vastustaja ehtii eteen.

Ässän antamia ohjeita kuunneltiin tarkkaan. Vai onko tässä kenties joku tarinatuokio käynnissä?

Pelin jälkeen pojat pääsivät yhteiskuvaan vieraansa kanssa, ja oman kummipelaajan nimmarit olivat arvokkaita. Nämä pojat nähdään varmasti kannustamassa edustusjoukkuettamme seuraavissa Korisliiga-otteluissa Monnarilla ja Kupittaalla – kiitos Ässä vierailusta!

Omaan palloon oman kummipelaajan nimmari!

Sunnuntai-illan sarjapeleissä Kuusistossa nähtiin paljon vauhdikkaita pelitilanteita, onnistumisia korinteossa, ensimmäisiä koreja ja hienoa puolustamista.

Mikropoikia valmentavat Kimmo Vyyryläinen, Johanna Hämäläinen ja J-P Nikander.

Upea mikropoikajoukkueemme ja kummipelaaja. Kuva: Ville Vuorinen.

Yhteistyössä