Omar Briggs vahvistaa #MeidänJoukkuetta

Omar Briggs, 26, on edustusjoukkueemme amerikkalaisvahvistus alkavalla sarjakaudella. Hän tuo joukkueeseemme kaivattua kokemusta sekä korinalusvoimaa.

Puolustuksen lukko

Omar Briggs, 201 cm, valmistui Virginia Union II-divisioonan koulusta keväällä 2014. Viime kaudella hän pelasi Slubota Tuzlan joukkuessa Bosniassa.

”Omar valittiin Virginia Unionissa seniorikaudellaan 2013 – 14 sarjansa parhaaksi puolustuspelaajaksi. Omar saapui Kaarinaan sunnuntaina ja on ehtinyt olla mukana parissa harjoituksessa sekä torstain harjoituspelissä Perniössä”, Ura Basketin päävalmentaja Tapio Nieminen kertoo.

”Meiltä puuttui selkeä nelospaikan pelaaja, johon rooliin Omar sopii erinomaisesti. Hän on liikkuva pelaaja, joka pystyy skoraamaan 4 – 5 metrin hypäreillä sekä viimeistelemään lähempänäkin koria. Omar tuo selkeästi apuja myös puolustuspäähämme blokkien ja levypallojen muodossa.”

Omarin tilastoja seniorikaudella 2013 – 2014 Virginia Unionissa
Pelatut ottelut: 26
Peliminuutit 29.7
Pisteet 15.0
Levyrit 10.0
Blokit 1.5
FG % 51.0
FT % 70

Katso myös:

Ura Basket – KTP II sunnuntaina kello 17 Littoisten monitoimitalolla
#MeidänJoukkuet kohtaa sunnuntain sarja-avauksessaan KTP:n kehitysjoukkueen, joka on pullollaan nuoria lahjakkuuksia. Kokoonpanoon kuuluvat muun muassa toisen polven pelaajat Joona Tuomala, 197 cm, ja Vili Nyman, 200 cm.
Joukkuetta valmentaa legendaarinen Larry Pounds. Hänet nimettiin elokuussa Suomi-koriksen Hall of Fameen. Onneksi olkoon ja tervetuloa Kaarinaan!

Yhteistyössä