Otteluennakko: Boys – Namika Turku

Kun kaikki fasiliteetit otetaan huomioon, on sunnuntain 5.11. Ura Boys – Namika Turku paikalliskamppailusta Littoisten Monitoimitalolla odotettavissa suurin spektaakkeli Kaarinassa miesmuistiin.

Tarkemmin historiankirjoja selatessa käy ilmi, että jotain yhtä suurta on tapahtunut viimeksi 1907, kun Vladimir Iljitš Lenin pakeni Venäjältä ja jäi junasta pois Littoisissa. Tapahtumasta on myös muistolaatta kiinnitettynä suureen muistokiveen asemarakennuksen vieressä.

Ura Boysin yhden miehen media & markkinointitiimin kiirehtiessä Junnusunnuntain viimeisten valmistelujen kanssa, annoimme mikrofonin ensin joukkueen viime vuoden parhaalle pelaajalle Anssi Hautaviidalle, joka pohti tulevasta koitoksesta seuraavaa.

”Pitäisi olla aika nuori joukkue vastassa ja siksi pitää pelata fyysisesti, sekä häiritä turkulaisten kaukoheittämistä mahdollisimman hyvin, etteivät he pääse hurmokseen.

Fiilis on hyvä, koska torstaina Hovirinnan koulun lattia mopattiin ennen treenejä, niin saatiin vedettyä tehokas puolitoista tuntia kovalla intensiteetillä.

Viime viikolla palatessani Chicagosta kotiinpäin, katsoin Lauri Markkasen esitysten vastapainoksi YouTubesta Boysin viime matsin HBC Emeritusta vastaan ja se näytti niin kamalalta, että suunta ei voi olla kuin ylöspäin.”

Kuten todettua, Namika Turku on nuori – lähes vastaavaa ikäluokkaa edustava joukkue, kuin Ura Boys aikanaan 8. kautta sitten aloittaessaan 5. divarista nousun kohti (joukkueen yhteistä tavoitetta saunaillan lisäksi ei olla vielä päätetty).

Nopean scouttauksen perusteella vierailijoilta erityisvartiointiin on otettava ainakin Kristikan ringissäkin palloilevan Pyry Rantasen lisäksi Roope Kyyhkynen ja Jussi Tamminen, sekä varmuuden vuoksi KY-Hunksin paidassa Boysin puolustuksesta reikäjuustoa tehneen Dariush Hazratin pikkuveli Danial.

Tulemalla hyvissä ajoin paikalle, ehdit käymään otteluisäntä Vireän tarjoamassa InBody-mittauksessa, ennen kuin klo. 14 alkaen otetaan selvää, että kiinnitetäänkö seuraava muistolaatta Kaarinaan vai matkaako se mopoauton kyydissä Turkuun.

Sisäänpääsy on ilmainen ja tarjolla on varmasti jokaiselle jotakin.

Ura Boys – Namika Turku
Littoisten monitoimitalo
Sunnuntaina 5.11. klo 14
Vapaa pääsy

Junnusunnuntain ohjelma löytyy täältä

Tagged under

Yhteistyössä