Otteluennakko: KTP vs Ura Basket

AKUT LADATTUNA UUTEEN VUOTEEN JA KARHUVUOREEN

Uusi vuosi käynnistyy #MeidänJoukkueen osalta vierasottelulla Kotkan Karhuvuoren salissa. Sarjataukoa joulun ympärillä oli vain kaksi viikkoa, joista toinen sujui levon ja pikkukolhujen parantelun merkeissä. Harjoitukset käynnistyivät alkuviikosta ja vastustajaa on opiskeltu aktiivisesti.

Näin Tapa toteaa ensi sunnuntain ottelusta:
”Pienen tauon jälkeen koitetaan saada koneet käyntiin. Edessä on vuoden vaihtumisen johdosta rikkonainen harjoitusviikko ja heti alkajaisiksi 3 pelin härkäviikko. Kotka-peli käynnistää sarjan toisen puolikkaan. Kotka kävi hakemassa pisteet kauden avausottelussa eikä niitä meille kovin helpolla luovuta nytkään”, ennakoi päävalmentajamme tulevaa koitosta.

”Edessä on fyysinen peli yhdessä tämän sarjan hienoimmista halleista. Jos pystymme vastaamaan fyysisyyteen ja pysäyttämään esim. taitavan takamiehen Tomi Lommin, niin olemme vahvoilla.”

Riku

Riku kohtaa sunnuntain ottelussa tuttuja maajoukkuepeleistään. Useita yhteisiä leirejä ja pelejä on takana.
”Vili Nyman on tuttu maajoukkuekaveri , viime kesänä oltiin samassa EM-kisajoukkueessa, Vili kilpailee tällä hetkellä paikasta U18 Baltic Sea Cup turnauksen maajoukkueeseen ja jos mahtuu joukkueeseen niin ei pelaa meitä vastaan, koska on turnauksessa Virossa (sama koskee Joona Airannetta meidän joukkueestamme muuten), lisäksi Severi Kaukianen on loistava takamies ja on myös tuttu maajoukkue- ympyröistä”, Riku kertoilee vastustajasta.

Ja vaikka Riku pitää KTP:ta lahjakkaana, nuorena ja taitavana joukkueena on otteluun lähtö asetelma hänelle selvä:
”Hyvillä mielin KTP:n kaatoon. Nuori joukkue, joka kävi ryöstämässä sarjapisteet meiltä alkukaudesta, joten nyt on sitten meidän mahdollisuus maksaa kalavelkoja. Toivottavasti meillä kaikki terveenä matsiin lähdettäessä ja saataisiin hyviä treenejä alle ennen peliä, jotta oltaisiin valmiita iskemään heti pelin alusta. Meidän peli parantunut paljon alkukaudesta ja toivotaan että nousujohteiset esitykset jatkuvat Kotkassa ja saataisiin hyvä lähtö uudelle vuodelle”.

Vuoden 2016 ensimmäinen kotipeli on Loppiaisena ke 6.1.2016 klo 18.30 Littoisten Monitoimitalolla Helsingin NMKY:ta vastaan!

 

 

Yhteistyössä