Otteluennakko: PeU-Basket vs. Ura Basket

Perniö pannaan pakettiin!

Seuraavaksi #MeidänJoukkue suuntaa torstaina vieraspeliin Perniöön, josta mennään hakemaan revanssia syksyn kotipeliin. Silloin meillä oli poissa Fore, Jussi ja Ritis sekä Kraidon ei ollut vielä joukkueessa. Suurinumeroinen tappio johtui pitkälti hävityistä levypalloista, jotka menivät tuolloin Perniölle 47-28. Nyt alkuvuonna joukkueemme on parantanut otteitaan pelipeliltä ja Perniöön lähdetään hakemaan voittoa. Päävalmentajamme haluaa haastaa Perniön tiukkaan taistoon:
”Sarjan kärkinelikon kiusaaminen jatkuu. Perniö on pelannut superurheilullisen jenkkinsä Henry Pwonon johdolla hyvän kauden. Häntä ryydittää pääasiassa Vilppaan entiset ja nykyiset juniorit, joilla lähes kaikilla on myös liigakokemusta.”

Joukkueen terveystilanne näyttää hyvältä ja maanantain harjoituksissa oli hyvä meininki. Näin Tapa vielä heittää haasteen Perniön suuntaan:
”Saamme kaikki pelaajamme terveinä kokoonpanoon, niin tiedän, että pystymme tarjoamaan kunnollisen vastuksen PeUlle, jonka viimeisestä vierailusta Kaarinassa jäi meille paljon hampaankoloon!”

Karri

Pelaajistosta on tänään tulevaa koitosta ennakoimassa Karri Sällylä, joka joukkueen nuorimmaisena on kauden aikaan kehittynyt huimasti. Karri pelaa tällä kaudella A-junioreissa, kuten vielä kaksi seuraavaakin kautta, mutta on jo nuoresta iästä huolimatta hienosti ottanut paikan joukkueesta. A-junioreissa Karri johtaa 1-divisioonan piste- sekä levypallotilastoa ja on jo B-juniorina pelannut myös 10 poikien maaottelua. Karri on myös jo miettinyt miten Perniö kaadetaan:
”Perniö on menossa kohti pudotuspelejä ja suurin syy on varmasti kovan luokan vahvistus Henry Pwono. Häntä tukee nuoret pelaajat ja muutama kokeneempi pelaaja mm. Antti Rindell ja Jussi Savolainen. PeU hävisi kaksi peliä peräkkäin Puhulle ja Lappeenrannalle, mutta voitti viime sunnuntaina vakuuttavasti EBT:n. Viime PeU pelissä olimme liikkeellä vajaalla kokoonpanolla ja emme saaneet Pwonoa kiinni, mutta nyt tilanne on toinen”.

Nuorelta sentteriltämme tässä eväät Perniön kaatoon:
”Saadaan Pwono kuriin, pystytään häiritsemään vastustajan kolmeen pisteen heittoja, hallinnoidaan pelin tempoa ja pidetään vauhtia sekä nyt pidetään menetysten määrä pienenä”.

Omasta pelistään Karri toteaa:
”Kausi on mennyt ihan hyvin ja olen saanut arvokasta kokemusta miesten peleistä ja päässyt harjoittelemaan ilman loukkaantumisia kovien pelaajien kanssa.”
Ottelukohtaiseksi piste-ennätyksekseen Karri muuten nosteli 10 pistettä (2p 5/5) juuri ennen joulutaukoa.

Tapan ja Karrin mainitsema Pwono muuten saadaan kiinni torstaina. Mies tekee valtaosan pisteistään alle 3m päästä korista (82p/91p) ja siellä meillä on asettaa häntä vastaan sairastelun jälkeen jälleen vahvassa kunnossa oleva Ritis (Lahtea vastaan 17pistettä/17levypalloa) ja ilmojen valtias Kraidon, joten eipä tule Henrylle helppoa iltaa. Samalla on toki muistettava ottaa ulos kaarelle lähtevät syötöt pois!

Taistelu alkaa Perniössä torstaina klo 18.30!

Yhteistyössä