Otteluennakko: PuHu Juniorit vs Ura Basket

Seuraavaksi #MeidänJoukkueemme suuntaa sunnuntaina Vantaalle, missä kohtaamme Pussihukat Vantaalta, PuHu:n. Syksyllä lokakuun alkupuolella PuHu kävi ryöstämässä pisteet Kaarinasta neljän pisteen voitolla. Vierasvoitto legendaarisesta Karhuvuoren salista viikko sitten aloitti vuoden loistavasti. Siitä pelistä viisaudet mukaan niin saadaan HNMKY-peli painettua taka-alalle. PuHu tulee vielä joulutauolta, kun taas meille sunnuntain peli on jo kolmas, joten pelituntumassa olemme edellä.

Käärmekeittoa on keitetty ja viritykset on meneillään, nyt lähdetään kuittaamaan lokakuun ryöstöä. Näin päävalmentajamme pohtii tulevasta pelistä:
”Kova peli Vantaalla päättää kolmen pelin härkäviikon. Keskiviikon pettymys jätetään taakse ja lähdetään täydellä ryminällä PuHu-peliin, sillä ilman tiukkaa taistelua ei pisteitä Martinlaakson koululta saada.”

Sairastuvan tilannetta aprikoiden Tapa toteaa:
”Toivottavasti Kraidon on jo mukana täydessä iskussa, sillä hän olisi hyvä pysäyttäjä aina hyvin pelaavalle, vanhalle tutulle Sakari Salmiselle.”
Sakarihan pelasi Ura Basketissa monta vuotta ollen ykköspelaajiamme.

Ville

Myös Ville-Markus Milán on jo kääntänyt katseensa HNMKY–pelistä sunnuntain koitokseen:
”Key matchupit ovat Oscar Lindqvist ja Sakari Salminen, jotka me saatiinkin hyvin pysäytettyä Kaarinassa viime ottelussa. Sama pitää jatkua vieraissa. Viime pelissä hyvässä vireessä ollut Jarkko Aho pitää nyt myös merkata, jotta ei pääse heittämään yhtä vapaasti kun viimeksi.”

Kovana puolustajana ja hyvänä heittäjänä Ville-Markus linjaa vielä menestystekijät PuHu–peliin:
”Tarvitsee keskittyä omaan pelaamiseen, jokaisella täytyy olla voitontahtoinen mentaliteetti päällä ja pitää puolustaa kovaa. Jos heittopeli kulkee niin viimekertainen harmittava neljän pisteen tappio kääntyy varmasti meidän voittoon.”

Tilastojen ja otteluhistorian lisäksi vaarallisuutensa pelissä saattaa osoittaa myös Heiskasen Antti sekä Chrysostom Chukwuma, jotka kolmosillaan Jarkko Ahon hyvän heittopelin lisäksi upottivat #MeidänJoukkueemme Kaarinassa.

 

 

Yhteistyössä