Otteluennakko: RaPy vs Ura Basket

ITSEPÄISENÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄN !

Itsenäisyyspäivää vietetään #MeidänJoukkueen osalta työn merkeissä eli matkaamme Tampereelle kohtaamaan Raholan Pyrkivän, joka sarjasijoitukseltaan on tavoitteemme mukaisella paikalla playoff-viivan yläpuolella, minne itsepäisesti aiomme mennä. Rahola on saavuttanut jo 8 voittoa sarjassa. Ottelu käydään vielä perinteisellä Tammelan koululla, mutta heillähän on parempaa tiedossa eli halli rakenteilla…

Valmennusjohto ja joukkue odottaa Raholan kohtaamista, koska Raholaa vastaan on useimmiten syntynyt hyvä peli ja viime kaudellakin pärjäsimme hyvin heitä vastaan, saimme kolme voittoa kolmesta pelistä. Harjoituksissa on panostettu omaan peliin ja aktiiviseen pelaamiseen samalla Raholan pelitapaan tutustuen. Viimeistelyharjoituksia käydään vielä perjantaina ja lauantaina.

Ohessa Tapan ajatuksia Rahola-pelistä:
”RaPy on kovempi joukkue kuin pari edellistä vastustajaamme, joten haastajana on kiva lähteä heitä vastaan neljän voiton putki alla. Varsinkin Lauri Tiainen aiheuttaa päänvaivaa match up mielessä. Muita mielenkiintoisia pelaajia on Tymur Babkin ja Angel Mavrodiev”.

Tilastoista ja kauden aikaisemmista peleistä löytynyttä tietoa: viime kauden Raholan paras pelaaja A. Shchepkin siirtyi takaisin Ukrainaan pelaamaan, mutta Angel Mavrodieviltä odotetaan paljon kentän molemmissa päissä. Viime kauteen nähden joukkue vahvistui Mavrodievin lisäksi Janne Sarjalla (Espoosta) ja Lauri Tiaisella (Perniöstä). Lauri Tiainen oli viime kaudella jokaisessa pelissä #MeidänJoukkuettamme vastaan Perniön paras kotimainen pelaaja. Lisäksi Lauri on nyt iskussa: viikko sitten hän upotti Espoon laittaen heittonsa sisään yli 70%:sti tehden 27 pistettä. Lauri muutenkin pelaa pisteiden ja levypallojen osalta parasta kauttaan. (Lauri on muuten pelannut Urassa kaksi ottelua kaudella 2010-11.) Lisäksi Raholasta löytyy aina vaarallinen Antti Keski-Koukkari ja Tapan mainitsema Babkin, joka pelipäälle sattuessaan saa paljon tuhoa aikaan, kunhan ei menetä malttiaan.

Yhteistyössä