Otteluennakko: Ura Basket vs EBT

Ensi sunnuntaina jatkuu vierasottelupainotteinen kevätkausi #MeidänJoukkueen osalta kotiottelulla Espoo Basket Teamia, EBT:tä, vastaan tutussa kotisalissamme Littoisissa. Espoo oli kaatua syksyisessä vierasottelussa, mutta thrillerimäisten loppuhetkien jälkeen EBT pystyi voittoon kotikentällään. Vielä 12 sekuntia ennen loppua oltiin pisteen päässä voitosta. Tuolloin hallittiin levypalloja, mutta epäonnistumiset vapareissa ja ennätysmäiset 24 menetystä veivät valitettavasti voiton.

Päävalmentajamme on valmistanut joukkuettamme tiukkaan kotiotteluun:
”Sunnuntaina vastassa kovassa nousukiidossa oleva EBT. Joulukuussa joukkueeseen liittynyt Sebastian Booker on tuonut joukkueeseen syvyyttä ja lisää ratkaisuvoimaa. Lisäksi joukkueessa on kokenut korinalusjyrä Justice Graham sekä taitava jenkki Joshua Gouch”, Tapa toteaa.

”Voitto EBT:stä vaatii täydellistä onnistumista molemmissa päädyissä. Mielenkiintoinen peli tulossa!”

Joona

Viikko sitten Lappeenrannassa hyvällä heittopelillä ilahduttanut Joona Airenne odottaa myös mielenkiinnolla sunnuntain peliä:
”Espoo Basket Team taistelee paikasta neljän parhaan joukkoon ja on vastus, joka varsinkin viime peleissä on osoittanut kovuutensa. Edellisessä kohtaamisessa Espoossa hävisimme niukasti, mutta Espoon joukkue on vahvistunut- varsinkin Sebastian Booker on kova lisä. Meidän oma pelimme on parantunut viime peleissä ja tiedän, että pystymme tällä hetkellä haastamaan sarjan kärkijoukkueet paremmin kuin syyskaudella”, Joona perustelee.

Omaa peliään ja vastustajia Joona on myös miettinyt:
”Oma peli kulki mukavasti Lappeenrannassa ja toivottavasti se paranee edelleen kevään mittaan. Heidän tehopelaajansa, varsinkin Joshua Gouch, Sebastian Booker ja Justice Graham, on saatava kuriin ja oma peli rullaamaan. Meidän pitää luottaa omaan tekemiseen ja uskon että se riittää.”

Espoo pelaa siis muista joukkueista poiketen usealla ulkomaisella pelaajalla vahvistettuna, mutta tärkein uusi pelaaja on Tapan ja Joonan mainitsema Sebastian Booker, joka on Lahdessa pelannut juniorivuotensa sekä on pelannut nuoresta iästään huolimatta myös Korisliigaa Kauhajoella. Jos hän pääsee vauhtiin niin hän saattaa tehdä 30 pistettä. Vanha tuttu joukkueessa on Matti Hautala, joka aikanaan A-juniori-ikäisenä hankaloitti monesti Uran A-junioreiden pelejä hyvillä suorituksilla.

Tervetuloa mukaan aktiiviseen koristapahtumaan seuraamaan miten #MeidänJoukkue jatkaa hyvin alkanutta vuottaan sunnuntaina 24.1.2016 klo 17.00 Littoisten Monitoimitalolla!

Otteluisäntänä toimii:
VJL Honka logo

Yhteistyössä