Otteluennakko: Ura Basket vs HNMKY

Uuden vuoden ensimmäisestä viikosta on tulossa oikein härkäviikko #MeidänJoukkueelle. Vuosi alkoi hyvin vierasvoitolla KTP:stä, mutta heti Loppiaisena on vuoden ensimmäisen kotiottelun vuoro kun saamme Littoisiin vieraaksi perinteisen vahvan koripallotaustan omaavan HNMKY:n. Tätä otteluennakkoa kirjoitetaan sunnuntai-iltana paluumatkalla voitokkaasta KTP-pelistä. Päävalmentajamme näkee tulevan kotiottelun tärkeänä pelinä ja HNMKY:n nykyistä sarjasijoitustaan parempana joukkueena.

”Vastaan saamme hyvän fyysisen vahvan joukkueen, joka on sarjassa hävinnyt useita pelejä hyvin pienillä marginaaleilla. Vuosi on nyt avattu vierasvoitolla, joka haettiin aina vierasjoukkueelle vaikeasta Karhuvuoren salista. Pelituntuma on hyvä ja myös pieni etu keskiviikon peliin”, Tapa aprikoi jo seuraavaa vastusta. Loppiaispeliin saataneen myös lisää helpotusta pitkien miesten painetta helpottamaan.

”Ulkomaalaisvahvistuksemme Kraidon Woods saataneen myös mukaan lievän Kouvoja vastaan saadun alaraajavamman jälkeen.”

Matias

Innolla seuraava peliä odottaa myös nopea takamiehemme Matias Suomi, joka myös Kotkassa oli hyvällä pelipäällä.

”HNMKY on tällä hetkellä hieman tuntematon joukkue minulle, mutta kunhan keskitytään omaan peliin, säilytetään tämänpäiväinen hyvä työnteko puolustuksessa ja minimoidaan pallonmenetykset niin ollaan vahvoilla”, Matias summaa seuraavan pelin lähtökohtia #MeidänJoukkueen osalta.

”Myös sama heittopeli tarvitaan peliin, niin meillä ei hätää peliin tule.”

Omasta kaudesta Matias toteaa: ”Heitto on alkanut kulkemaan ja sitä kautta itseluottamus on noussut, joka koripallossa taas puolestaan tuo lisää onnistumisia kaikilla osa-alueilla.”

Matias onkin tällä hetkellä joukkueen tarkin niin vapaaheitoissa kuin myös kolmen pisteen heitoissa. Vapareissa muuten sarjan kolmanneksi tarkin!

Tervetuloa loppiaisena 6.1.2016 klo 18.30 Littoisten Monitoimitalolle!

Yhteistyössä