Otteluennakko: Ura Basket vs. KaU Koris

#MeidänJoukkueen kausi jatkuu tärkeällä kotiottelulla Karkkilaa vastaan. Mitään ei ole vielä saavutettu ja sarjapaikkakin on vielä varmistamatta. Karkkila ei ole helppo vastus ja tappiolla jouduttaisiin loppukausi rämpimään sarjapaikan varmistuskarkeloissa. Pelaamalla kuten alkuvuonna parhaimmillaan ei hätää tule, mutta jostain syystä kotikentän onnistumiset ovat olleet harvassa. Vieraskentillä on oltu tehokkaampia! Pelillisesti tärkeissä asioissa kun onnistutaan niin saadaan viihdyttävä koripallotapahtuma Monnarille.

Harmittavan Perniö-ottelun jälkeen joukkuetta iskuun virittävän päävalmentajan ajatuksia:
”Karkkila on mielenkiintoinen combo A-junioreiden kahdesta kärkiseurasta KaUsta ja ToPosta vahvistettuna muutamalla kokeneemmalla pelaajalla.”

Erikseen Tapa luettelee vastustajan tärkeät pelaajat:
”Merkattuja pelaajia namukylän ylpeydessä ovat kokeneet Kimmo Tolvanen ja Janne Kinnunen sekä nuorten maajoukkueen Aatu Kivimäki. ToPon puolelta kulmia kohottaa toisen polven koripallisti Rasmus Marttinen.”

Yhteenveto sunnuntain pelistä kuitenkin on selkeä:
”Tämä on peli, joka me voitetaan omalla hyvällä pelillä!”

Kraidon

Pelaajahaastattelu kohdistuu tänään pitkään sentteriimme Kraidon Woodsiin, joka on sopeutunut hyvin joukkueeseen ja koko nuori joukkueemme pitää Kraidonista niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Kraidon on myös pohtinut tulevaa koitosta sekä tutustunut selvästi myös Karkkilan tilastoihin. Ratkaiseviksi asioiksi Kraidon mainitsee vastustajan kolmen pisteen heitot ja pituusylivoimamme hyödyntämisen:
”Karkkila is a good team with many players that can shoot the 3 very well. We have a size advantage so it is important for me to play strong inside on both ends of the floor.”

Levypallopelissä hän näkee oman roolinsa molemmissa päädyissä tärkeäksi. Kraidon on myös pohtinut pallosta huolehtimisen ja ottelun oikean rytmittämisen levypallojen ohella menestystekijöiksi sunnuntaina:
”As a team it is important for us to control the tempo of the game by rebounding and limiting our turnovers.”

Itseltään ja koko joukkueelta Kraidon lähtee hakemaan hyvää tasaista koko pelin kestävää suoritusta:
”If we can put together a solid 40 minutes of basketball we should come away with the victory!”

Puhtaasti tilastojen valossa on helppo yhtyä Tapan ja Kraidonin kommentteihin. Vastustajan joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja lahjakkuutta, mutta myös heikkouksia, johon on syytä iskeä. Pelaajista Kimmo Tolvanen on nelinkertainen Korisliigan mitalisti, yli 230 ottelun kokemuksella liigasta. Kimmolla vauhti on hieman hiipunut polvien ongelmien takia, mutta heitto uppoaa edelleen. Janne Kinnusen kolmosheitot ovat koko divarimme vaarallisimmat. Liki puolet niistä uppoaa, hän johtaakin divarin kolmostilastoa. Mansikkana kakun päällä on Aatu Kivimäki, joka on yksi lahjakkaimpia 1997 syntyneistä koripalloilijoista. Hän on pelannut jo liki 50 nuorten maaotteluakin ja pystyy hyviin suorituksiin ja korkeisiin pisteisiin, vaikka on jo parin vuoden ajan ollut ykkösmerkattuja jokaisen vastustajan taholta. Pituudessa #MeidänJoukkueellamme on selvä etu, jonka tehokas hyödyntäminen helpottaa sunnuntain urakkaa.

Kaikki sunnuntaina Monnarille katsomaan miten #MeidänJoukkueemme pelaa omaa peliämme, huolehtii pallosta ja käyttää pituusylivoimansa hyödyksi! Ottelu alkaa klo 17.00!

Yhteistyössä