Otteluennakko: Ura Basket vs. Korikouvot

Kerran vielä pojat!

Sarjakausi on jo päättymäisillään ja sunnuntaina on kauden päättävän viimeisen kotiottelun vuoro. Kevätkausi on sujunut mallikkaasti ja #MeidänJoukkueemme haluaa vielä antaa kotiyleisölle vauhdikkaan ja hyvän pelitapahtuman. Päävalmentajamme Tapa on arvioinut tulevaa tapahtuvaa eri kanteilta ja jokaisen valmentajan toivoma kauden aikainen kehittyminen on ensimmäisenä esillä:
”Kauden viimeinen peli edessä hienon kauden pelannutta Korikouvoja vastaan. Jo 4.5.2015 alkanut kausi saa arvoisensa päätöksen, kun kaksi ehkä eniten sarjan aikana kehittynyttä joukkuetta iskee yhteen.”

Vaikka kausi on jo päättymäisillään, vielä riittää kuitattavaa viimeiseenkin peliin:
”Hävisimme joulun alla kolmella pisteellä sekavan pelin, joka olisi kiva kuitata sunnuntaina. Korikouvoissa on pelannut kauden aikana heidän edarin pelaajia, mm. takamieslupaus Tuomas Hirvonen, joka tuskin Kaarinaan saapuu. Vakiokalustoon edarin pelaajista on kuulunut Mikko Luosmaa ja Arttu Saarijärvi, jota emme joulukuussa saaneet kuriin. Lisäksi meidän pitää olla tarkkana heidän heittäjiensä kanssa, jota osastoa johtaa Valtteri Leino.”

Tapa on virittänyt joukkueen taisteluun vahvoin odotuksin:
”Toivottavasti hieno kotiyleisömme saapuu vielä kerran Monnarille meidän tueksemme, yritämme olla Teidän arvoisia ja jatkaa kevään positiivisia esityksiä.”

Kraidon

Viimeisen pelin osalta myös joukkueen puolustuksen viimeisellä lukolla, Kraidonilla on kana kynittävänä Korikouvojen kanssa, koska viimeksi hän loukkautumisen takia pelasi vain reilun minuutin. Kunnioitus hyvää vastustajaa kohtaan kuultaa kommenteissa. Kraidon kuuluttaa kevään menestystekijöiden perään, joukkueena pelaamista:
”For us to get the victory against Korikouvot on Sunday we’ll need to play well defensively and play as a team. Korikouvot is a talented group with multiple players that can score from the outside.”

Vahva puolustus ja pallosta huolehtiminen ovat menestystekijöitä myös sunnuntaina:
”If we get stops on the defensive end and limit our turnovers on offense, we should be able to give our fans a good show for our final game of the season.”

Tilastojen perusteella on kaksi tasaväkistä joukkuetta vastakkain, kun verrataan kevätkauden pelejä. Syksyn kohtaamisessa hävittiin 2 pisteen heitoissa selvästi ja levypalloissa hieman. Tuo peli lopulta hävittiin Luosmaan ja Saarijärven henkilökohtaisten ratkaisujen takia pelin viime minuuteilla, vielä muutama minuutti ennen loppua oltiin pisteen johtoasemassa. Matiaksella ja Joonalla on myös henkilökohtaisen kuittauksen paikka, on nääs aika näyttää ainakin Leinolle että miten peli kulkee nykyään Monnarilla. Tuolloin 2014 huhtikuussa Kouvot kävivät Kaarinassa voittamassa A-poikien Suomen mestaruusmitalit juuri Hirvosen ja Leinon johdolla (pelasivat finaalien suurimmat minuutit molemmissa peleissä). Sunnuntaina siis Luosmaa aisoihin ja kolmoset pois niin saadaan hyvä päätös kaudelle! Annetaan Kraidonin jysäyttää palloja korin pohjalle myös sen syksyisen pelin edestä!!

Tervetuloa Monnarille vielä kerran tällä kaudella nauttimaan hyvästä pelistä, peli alkaa klo 17.00!

Yhteistyössä