Otteluennakko: Ura Basket vs Tapiolan Honka

SARJAJOHTAJA TAPIOLAN HONKA MONNARILLE

Koko syksyn vakuuttavasti pelannut Tapiolan Honka, joka viime kauden Korisliiga-kauden jälkeen päätyi hakemaan uutta vauhtia 1B-divarista, on #MeidänJoukkueen syyskauden viimeinen kotivastustaja. Ennen joulupuuroja pelaamme vielä Korikouvoja vastaan Kouvolassa. Tulossa siis vastustaja, joka on varmasti osaava, mutta hyvällä pelillä yllätettävissä.

”On kiva päästä haastamaan sarjan paras joukkue ja samalla nähdä oma taso. Voiton mahdollisuudet piilevät onnistuneessa puolustuksessa, pallosta huolehtimisesta sekä hyvien heittopaikkojen tarkassa käyttämisessä. Vapaaheitto-% pitää saada huomattavasti paremmaksi kuin muutamassa aikaisemmassa pelissä”, Tapa pohdiskelee.

”Lähes kaikilla Hongan pelaajilla on Korisliigakokemusta sekä juniorimaajoukkuepelejä, joten joukkue pelaa ehkä väärällä tasolla. Teemme parhaamme peliin valmistautumisessa, sillä voitto Hongan tasoisesta joukkueesta olisi tosi kova suoritus ja kirkastaisi alkusyksyn himmentämää syyskautta huomattavasti”, päättää päävalmentajamme vastustajan arvioinnin.

Viimeksi pelasimme kaudella 2012-2013 Honkaa vastaan ja kauden aikana kävimme Espoossa ryöstöretkellä, haimme 110-108 vierasvoiton. Mukana tuolloin ottelun yhtenä ratkaisupelaajana oli myös Santeri Latvala, jolle Honka myös kuulostaa mielenkiintoiselta haasteelta.

Latvala

”Sarjajohtaja vastassa. He eivät ole hävinneet vielä ainuttakaan peliä. Kauden kovin ja haastavin peli on siis tiedossa”, Santeri miettii. ”Ollaan kuitenkin parannettu omaa peliämme viime aikoina vaikka edellisestä pelistä tulikin tappio. Ottelua lähdetään voittamaan niin kuin kaikkia muitakin ja uskon että meillä on hyvät mahdollisuudet voittoon, mutta oman pelin on pysyttävä korkealla tasolla jokaisella osa-alueella täydet 40 minuuttia”, kokenut ikitaistelijamme toteaa.

Kuten Tapa toteaa vastassa on kokenut joukkue, jossa tämän syksyn otteluiden ykköstykki on ollut Jouko Järvinen, jolla on yli 200 liigaottelun kokemus jo noin 10 vuoden ajalta. Hän on aktiivinen myös hyökkäyslevypalloissa, joten siinä haastetta koko joukkueen levypallopeliin. Kokenutta kaartia ovat myös Vanjoen veljekset, joilla yhteensä on myös yli 400 liigaottelun kokemus. Nuoremmasta päästä huomio kiinnittyy Lasse Gummerukseen, joka on joukkueen nuoria lahjakkuuksia, mm. nyt keskiviikkona teki 21 pistettä Perniötä vastaan. Mielenkiintoinen ottelu tulossa!

Tervetuloa mukaan!

 

 

Yhteistyössä