Otteluennakko: Ura Basket vs Vaasan Salama

VAHVANA VAASAA VASTAAN!

su 29.11.2015 klo 17.00 – Ura Basket vs Vaasan Salama

Seuraavana #MeidänJoukkue kohtaa Monitoimitalolla Vaasan Salaman, jonka sarjakausi ei ole vielä lähtenyt kunnolla käyntiin. Viime kaudella kuitenkin Salama kävi #MeidänJoukkueen kotiluolassa ryöstöretkellä napaten 3 pisteen vierasvoiton!

Ohessa päävalmentaja Tapio Niemisen ajatuksia seuraavasta pelistä sekä joukkueen tilanteesta.

ESC_5416

”Nyt on saatu viimein peli kulkemaan ja sen näkee pelaajien itseluottamuksesta sekä siitä että harjoituksiin on tullut lisää puhtia. Nyt on tärkeää säilyttää joukkueen peli sillä tasolla, jolla joukkue pystyy pelaamaan. Ollaan harjoiteltu hyvin ja nyt on kolme voittoa saatu, palaset loksahtelevat paikalleen. Tärkeänä osana on myös uusi vahvistuksemme Kraidon Woods, joka on tuonut lisää pituutta puolustukseen ja monipuolisuutta peliimme”, Tapa summaa.

”Sarja on yllättävän tasainen ja ei pidä aliarvioida Vaasaakaan, koska se pystyy vikkelän takamiehensä Pekka Jurvasen johdolla hyviin suorituksiin. Pekka upottaa myös kolmosensa 40% tarkkudella.”

Samaten ykkössentterimme Teemu Ritanotko muistuttaa, että sarjassa ei helppoja pelejä ole ja on tärkeää pelata omaa joukkuepeliä kaikkia vastustajia vastaan.

Ritis

”Vaikka Vaasa ei ole vielä voittoja saanut, niin edessä on tiukka peli, jota helpottaa Kraidonin tulo joukkueeseen. Enää ei tarvitse pelata 35 min pelissä, vaan pystyy itsekin saamaan aikaan parempia suorituksia ottelukohtaisen peliajan pysyessä kohtuullisena.”

Teemun kausi on lähtenyt hyvin käyntiin. Teemu on harjoitellut hyvin ja tällä hetkellä sentterimme on sarjan levypallotilastojen kolmantena ja tehokkuudessa viidentenä!

Tervetuloa mukaan kannustamaan #MeidänJoukkue voittoon!

 

Yhteistyössä