Päätöstilaisuus paketoi menestyskautemme

(24.5.2018) Ura-perheemme kokoontui keskiviikkona muistelemaan kulunutta huippukautta sekä palkitsemaan kauden mittaan ansiotuneita pelaajia ja seuratoimijoitamme.

Pääkatsomo oli keskiviikkona tupaten täynnä.

Ura Basket on tähtiseura

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean laatima seuratoiminnan laatuohjelma, joka korvaa aiemmin käytössä olleen Sinettiseura-ohjelman. Ura Basketin toiminta on kevään aikana perin pohjin tarkastettu ja hyväksytty LiiKU:n sekä Läntisen alueen kenttäpäällikön Harri Jussilan toimesta. Tähtiseura-brändi tuo jatkossa vahvasti esille seuramme laadukkaan toiminnan. Toistaiseksi Tähtimerkin on saavuttanut lisäksemme 12 muuta koripalloseuraa.

Kenttäpäällikkö Harri Jussila luovutti seurallemme Tähtiseura-tunnuksen.

Mäkitalolle kultainen ansiomerkki

Petri Mäkitalolle luovutettiin keskiviikkona seuramme kultainen ansiomerkki. Petri on Ura Basketin tärkeä vaikuttaja ja moottori. Hän on ahkeroinut seurassamme aktiivisesti jo 20 vuoden ajan valmentajana, edustusjoukkueen managerina ym.

Samassa yhteydessä ”Mäkkärille” luovutettiin pokaali Läntisen alueen parhaana poikajuniorien valmentajana.

Totti Michelsson sai seuran hopeisen, ja Juho Lauri sekä Tuukka Kavisto pronssisen ansiomerkin.

Emir Sulejmanovicille kultainen ansiomitali

Emir Sulejmanovic, 22, on Ura Basketin kasvatti, joka jo 16-vuotiaana siirtyi Kaarinasta Euroopan kentille. Kuluneella kaudella hän pelasi Espanjassa ja oli nostamassa Baloncesto Breogánia Espanjan pääsarjaan. Loppukauden Emir pelasi ACB-liigaa Fuenlabradan riveissä.

Emirillä on kaksoiskansalaisuus ja hän on pelannut neljä miesten maaottelua Bosnia ja Hertsegovinan paidassa. Kesällä Emir on luvannut tulla jälleen kotiseuraansa tervehtimään. Tervetuloa ja onneksi olkoon, Emir!

Semir Sulejmanovic haki veljensä puolesta Emirin kultaisen ansiomitalin.

Kiertopalkinnot

Edustusjoukkue kahmi keskiviikkona ansaitusti ison osan kiertopalkinnoistamme. Puheenjohtamme Mikko Granström pokkasi kuitenkin ehkä seuramme kaikkein arvokkaimman palkinnon, Rakkaudesta koripalloon-pystin. Miehen intohimoinen suhde lajiin ja seuraamme ulottuu edustusjoukkueesta pikkujunnuihin asti. Mikon nykyaikainen johtamistapa säteilee myönteisesti ja laajasti seuramme ulkopuolellekin.

Verneri Virtanen on vuoden korisnappula

Verneri Virtanen, 11, on vuoden korisnappula. Taitava takamies saalisti kuluneella kaudella ainoana pelaajana myös kultaisen taitomerkin palkintokaappiinsa.

Ura Basketin hallitus lämpimästi kiittää ahkeraa seuraväkeämme huikeasta kaudesta!

Menestys on matka. Matka jatkukoon!

Palkitut 2017-2018

Yhteistyössä