Päävalmentajat kaudeksi 2022 – 2023

Ura Basket on siinä onnellisessa tilanteessa, että meillä on suuri määrä koulutettuja ja kokeneita valmentajia, joista suuri osa on tehnyt jo vuosia, jopa vuosikymmeniä valmennustöitä seurassamme.

Valmentajiemme taso, niin koulutuksen kuin kokemuksen osalta on suomalaista huipputasoa. Kuten tästä päävalmentajien listasta voi päätellä.

Pikkusudet – Jukka Lindberg ja Pasi Toivonen (Jukka on seuran Minikorisvastaava, vastuullaan nuorimpien ikäluokkien valmennus ja sen koordinointi yhteistyössä valmennuspäälllikön ja seurajohdon kanssa)

Supermikrot – Jukka Lindberg ja Pasi Toivonen

Unified – Pasi Toivonen (Pasi on seuran Liikunnanohjaaja, jonka vastuulla on myös kerho- ja kesäleriritoiminta yhteistyössä seurajohdon kanssa)

Mikrotytöt -14 – Pekka Tenhonen

Mikrotytöt -13 – Miika Tuominen

Minitytöt – Tero Viittala

C-Tytöt – Pekka Tenhonen

B-Tytöt – Jonna Pajunen ja Riina Kuortti

N2D ja WU17/WU19 – Juho Lauri (Juho on myös tyttö- ja naiskoriksen vastuuvalmentaja, tehtävänään yhteistyössä valmennuspäällikön ja seurajohdon kanssa, kehittää tyttöjen pelaajapolkua ja valmennusta)

Mikropojat – 14 – Jukka Lindberg

Mikropojat -13 – Jukka Lindberg

Minipojat -12 – Tero Koski

Minipojat -11 – Johanna Hämäläinen

C-Pojat -10 – Tuukka Kavisto

C-Pojat -09 – Vesa Vuorinen

B-Pojat -08 – Jari Suomi

B-Pojat -07 – Antti Saarinen

U17 – Kimmo Vyyryläinen

U19/M1B – Arttu Mannelin (Arttu on myös seuran valmennuspäällikkö, jonka tehtävänä on koordinoida valmennusta ja pelaajapolkuja yhteistyössä valmentajien, muiden työntekijöiden ja seurajohdon kanssa)

Jokainen päävalmentaja tarvitsee tuekseen osaavan ja innostuneen staffin, joten tässä on vain osa huipputyypeistä, jotka mahdollistavat Turun seudun suurimman korisseuran pyörittämisen menestyksekkäästi.

Meillä on tällä hetkellä reilut 50 valmentajaa, mutta kasvava joukkomme tarvitsee lisää koko ajan. Meillä onkin käynnissä ns. jatkuva rekrytointi, joten jos olet kiinnostunut valmentamaan meillä, tai aloittamaan korisvalmennuksen kokeilemisen, ole yhteydessä:

Toimminnanjohtaja Timo Virkkula: 044 – 240 3376 toimisto(at)urabasket.fi

Valmennuspäällikkö Arttu Mannelin: 040 – 866 9736 arttu(at)urabasket.fi

Minikorisvastaava Jukka Lindberg: 044 – 519 4694 jukka.lindberg(at)urabasket.fi

Yhteistyössä