Pekka Tenhonen luotsaa Ä-tyttöjämme

(8.10.2016) Ura Basketin naisjoukkue eli Ä-tytöt saa sarjakauden kynnyksellä kaipaamansa valmentajan, kun Pekka Tenhonen, 57, ottaa joukkueen komentoonsa.

Monipuolinen liikuntatausta

Pekalla on taustanaan jo nuoruudesta saakka paljon monipuolista liikuntaa, joka jatkuu edelleen aktiivisena kuntourheiluna. Pelaajauransa jälkeen hän toimi sittemmin Turussa useita vuosia tyttöjoukkueiden valmentajana.

Seuramme toimintatavat ovat Pekalle ennestään varsin tutut. Vanhempi poika pelaa B-pojissamme, ja Kaarina-lehden vakituisena avustajana hän on tehnyt jo vuosien ajan juttuja seurastamme.

Pekka asuu perheineen Kaarinassa ja toimii koulutussuunnittelijana Åbo Akademissa.

”Kävin keskiviikkona ensi kertaa Ä-tyttöjen treeneissä tutustumassa joukkueeseemme. Porukalla on tosi hieno meininki tekemisessään, ihan oikeata urheilua”, Pekka kehuu innostuneena.

Unelmien täyttymys

Päivi Kuntze on pitänyt seurassamme ansiokkaasti vuosikaudet hengissä naisille suunnattua harrastustoimintaa. Tänä syksynä toiminta on lähtenyt aivan uuteen lentoon.

”Onhan tämä minulle oikea unelmien täyttymys! Elokuun lopun Turku River Basket-turnaus taisi olla meille se ratkaiseva buusti. Sen jälkeen olemme saaneet valtavasti uusia harrastajia. Kaikkiaan joukossamme on jo yli 20 naista, joista ainakin 16 on ilmoittanut haluavansa pelata myös sarjapelejä. Olen niin ylpeä koko porukastamme!” Päivi hihkuu.

”Iso askel lisää oikeaan suuntaan on, kun saimme Pekasta ihan oikean valmentajan. Keskiviikon treeneissä kaikkia kyllä jännitti uuden valmentajan silmien alla niin paljon, että palloa tuntui olevan vaikea pujottaa koriin ihan avoimistakin tekopaikoista”, Päivi hihittää.

Paikallispeli sarja-avauksena

Naisjoukkueemme osallistuu tällä kaudella Läntisen alueen kuntosarjaan. Ensimmäinen sarjapeli on heti paikallisottelu Lieto-Korista vastaan. Ottelu alkaa tiistaina 25. lokakuuta kello 20.00 Piispanlähteen yläkoululla. Tervetuloa seuraamaan iloista naispalloilua!

Sarjaohjelma

 

Yhteistyössä