Perheliikkari on taaperon ja aikuisen yhteinen liikuntahetki

(29.10.2019) Ura Basket järjestää perheliikkareita Koroisten koulussa Piikkiössä keväällä 2020. Suomen Olympiakomitean konsepti luo 2-3-vuotiaalle lapselle ja vanhemmalle yhteisen liikunnallisen tuokion arkikiireiden keskelle.

Perheliikkarissa lapsi ja aikuinen liikkuvat joka tunnilla yhdessä. Yhdessä tekeminen ja liikkuminen lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta, ja yhteinen temmellyshetki on kiva tapa tuoda liikunta osaksi lapsen arkea jo taaperoiästä alkaen. Jätä siis kännykkäsi kotiin ja tule lapsesi kanssa viihtyisään ja mielekkääseen perheliikkariin, keskittymään kivaan yhdessäoloon! 

Perhe on tärkeä roolimalli lapselle ja aktiivinen elämäntapa omaksutaan helposti kotoa. Vanhemmilla ja lapsen läheisillä aikuisilla onkin tärkeä rooli olla aktiivisia lapsen kanssa liikkujia ja leikkijöitä. Luomalla monipuolisia liikunnan mahdollisuuksia lapselle, aikuinen tukee lapsen normaalia kehitystä.

Kevätkauden osallistumismaksu on 100 euroa, ja se sisältää koulutetun ohjaajan ohjauksen, mahdolliset materiaalit, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. 

Perheliikkari Koroisten koululla
Os. Koulutie 2, Piikkiö
Tiistaisin 7.1.2020 alkaen klo 18-19
Ilmoittaudu mukaan Lyyti-järjestelmässä

Yhteistyössä