Periksi emme anna

(28.2.2020) Pelit jatkuu jälleen nopeasti ja onkin aika tehdä täyskäännös! Edellisessä ottelussa ei joukkueemme ollut lainkaan oikealla asenteella liikkeellä ja kaksi välipäivää on keskitytty kurssin täydelliseen kääntämiseen. Kupittaalle saapuu vierailulle lauantaina Kouvolan Kouvot, joka on tällä hetkellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa.

Meidän Ura Basket eGameStars

Maajoukkuetauko ei sujunut joukkueelta optimaalisesti, kun Dustin Thomas ja Jaytornah Wisseh olivat sairastuvalla ja derbyn alla myös Atte Perttu liittyi loukkaantuneiden listalle, joten vaivoista toipumisen sisään tuli vain lisää harmia. Vielä kun keskiviikkona Trey Niemi loukkaantui ikävän näköisesti on treeneissä liian monta miestä ollut sivussa.

Onneksi kokoonpanosta kuitenkin löytyy miehiä ja lauantaina on näytönpaikka taas. Erityisesti enemmän on lupa odottaa tiukasti edellisessä ottelussa vartioituina olleista Tre’Shaun Fletcheriltä, Marius van Andringalta sekä Darious Motenilta. Kapteeni Eero Sahlberg pelasi kauden parhaan pelinsä Vilpasta vastaan, mutta se ei varmasti paljoa lämmittänyt. Samanlaista esimerkkiä tarvitaan kapteenilta myös lauantaina.

Meidän joukkueen viimeisin voitto on tammikuun 22. päivältä, jolloin vastassa oli juurikin Kouvot. Olisi erittäin maukasta laittaa tappioputki poikki nimenomaan Kouvoja vastaan ja näin pysyisi pudotuspelihaaveet elossa.

Päävalmentajan mietteet

”Iso ottelu Kouvoja vastaan. Vierailijat ovat pelanneet todella laadukasta korista Kevin Johnsonin tulon myötä. Avainasia meillä on pelata jokainen pallonhallinta loppuun asti.”

Kokoonpano: Tre’Shaun Fletcher, Dustin Thomas (GTD50%), Ville Hänninen, Marius van Andringa, Jay Wisseh, Miikka Luosmaa, Darious Moten, Edvard Gullichsen, Lauri Hänninen, Eero Sahlberg, Atte Perttu (GTD50%), Joona Airenne.

Marius van Andringa

Avery Woodson ja Kouvot vierailulle

Kouvojen viime vierailulla Ura Basketin viime kauden ykköstykki Avery Woodson oli kuumepotilaana eikä odotettu jälleennäkeminen toteutunutkaan. Onneksi tällä kertaa Averyn pitäisi olla kunnossa ja kokoonpanossa. Avery Woodson on (vielä) Ura Basketin Korisliiga-historian paras pistemies 508 pisteellään. Dustin Thomas tosin väijyy 10 pisteen päässä, joten on vain ajan kysymys koska kärkimies vaihtuu.

Viimeksi Kupittaalla Kouvot repivät peräti 19 hyökkäyslevypalloa, joista 7 otti näppeihinsä Derrick Barden, josta on tullut Kouvojen ykkösmies viimeistään Silas Melsonin loukkaantumisen jälkeen. Kokenut Kevin Johnson jr. saapui Suomeen tammikuussa ja teki ensiesiintymisen Kouvot-paidassa juuri Kupittaalla ja onkin nyt huomattavasti paremmin sisällä joukkueen tekemisessä. David Gonzalvez puolestaan on erittäin vaarallinen heittäjä pitkän matkan kakkosista aina kolkkeihin asti eikä häntä saa päästää vapaasti heittämään. Suomalaisista isoa vastuuta ottavat Severi Kaukiainen, joka johtaa Kouvojen peliä itsevarmasti sekä Teemu Knihtinen.

Tre’Shaun Fletcher

Periksi emme anna!

Vaikka onkin ollut vaikeaa niin emme anna periksi! Taistelemme loppuun asti ja katsotaan sitten että mihin se on riittänyt.

Tervetuloa mukaamme karkauspäivän korisriehaan Kupittaan palloiluhallille. Ura Basket eGameStars vs. Kouvot la 29.2.2020 klo 17:00.

Liput: lippu.fi

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä