Petri Mäkitalo 60 v!

(3.3.2020) Ura Basketin pitkän linjan koripallovaikuttaja Petri Mäkitalo täyttää pyöreät 60 vuotta keskiviikkona maaliskuun 4. päivänä.

Luottovalmentaja

Petri Mäkitalo on toiminut vuosikausia Ura Basketin valmentajana niin junioreiden kuin aikuistenkin parissa. Viime vuodet hän on vastannut seuramme vanhimpien junioreiden valmennuksesta useassa joukkueessa. Vankalla kokemuksellaan Petri on osannut käsitellä isoja pelaajamääriä ja löytää kaikille sopivan haastavia kilpailutilanteita. Viime kaudella Pete toimi koutsina yli sadassa ottelussa!

Oikeastaan kaikki junioreista seuramme edustusjoukkueeseen nousseet pelaajat ovat kulkeneet Peten valmennuksen kautta. A-junnujen kanssa Petri voitti SM-hopeaa keväällä 2014.

Manageri

Valmentajatehtävien ohella Petri on uhrannut viime vuosina valtavasti aikaa edustusjoukkueemme toimintaedellytysten parantamiseksi. Edustusjoukkueen managerina hänen panoksensa on ollut seurallemme aivan korvaamaton.

Ura Basket on palkinnut Petrin ansioistaan kultaisella ansiomerkillä.

Toiminnan mies

Petri tunnetaan hyväntuulisena ja huumorintajuisena, koko seuraväkemme rakastamana persoonana, mutta myös vaativana toiminnan miehenä. Siviilityönään Petri toimii Peab Oy:n tuotantopäällikkönä, ja sitä kautta etenkin prosessinhallinta on hänen ydinosaamistaan myös seuratyössä. Aikaansaavana kaverina Petri onkin ollut vuosien mittaan viemässä seuraamme eteenpäin pitkin harppauksin.

Stipendirahasto

Seuramme on perustanut Petrin syntymäpäivän kunniaksi Stipendirahaston lahjakkaiden nuorten pelaajien tukemiseksi. Syntymäpäiväsankaria voi halutessaan muistaa kartuttamalla stipendirahaston pääomaa.

Ura Basketin Stipendirahasto               FI50 5710 8320 0445 74 (OP Turun seutu)

Ura Basket onnittelee Petriä lämpimästi merkkipäivän johdosta!

Yhteistyössä