Porvoo maksoi potut pottuina

(18.2.2018) Pirteästi pelannut Porvoon Tarmo kuittasi sunnuntain kotiottelussaan meille marraskuussa kärsimänsä rökäletappion. #MeidänJoukkue puolestaan hävisi yhdeksän päivän sisään kolmannen kerran peräkkäin.

18.2.2018 Miesten Div. A: Porvoon Tarmo – Ura Basket 95 – 87 (22 – 27, 23 – 19, 24 – 19, 26 – 22)

Porvoon Tarmo pelasi sunnuntaina vapautuneesti ja hyvällä itseluottamuksella. Joukkueen muistissa oli varmasti vielä Kaarinassa koettu teurastus. Hyvällä asenteella kirmailleet porvoolaiset riistivät kerta toisensa jälkeen pallon huolimattomasti pelanneelta #MeidänJoukkueelta. Hyökkäyspäässä kotijoukkue heitti tarkasti meikäläisten löysää puolustusta vastaan.

Nelisen minuuttia ennen loppua me kaikesta huolimatta vielä johdimme ottelua, mutta ratkaisuhetkillä tuli taas noutaja vastaan.  Meidän pari pahaa pallonmenetystämme sekä yksi epäurheilijamainen virhe saattelivat porvoolaiset karkumatkalle ja voittoon.

95 pinnaa omiin sarjan häntäpään joukkueelta kertoo paljon. Joukkueemme ei ollut sunnuntaina valmis kamppailemaan voitosta. Tappion myötä jopa kotietumme pian alkavissa pudotuspeleissä alkaa olla vaakalaudalla.

Isäntien Juho Gummerus (20/11/3r) oli vahva korien tuntumassa. Michael Besselink (14/2), Elias Lahdensuu (13/4) ja Joona Tuomala (15/8) kantoivat paljolti vastuun joukkueensa korinteosta.

Pyry Rainamaa (21/15/3s/3r) oli oman joukkueemme paras. Hänen teholukemansa (33) oli kentän korkein ja plusmiinus-lukemakin positiivinen

Tilastojen kertomaa

Porvoo voitti pisteet penkiltä 28 – 13

Porvoo voitti pisteet per pallonhallinta 0.94 vs. 0.88

Porvoon menetysprosentti oli pienempi 13,9 vs. 19,3

Tilastot

Krisun kommentit

”Täysi tunnustus Porvoon nuorelle joukkueelle sekä valmennukselle. Joukkue on tehnyt jäätävän hyvää duunia ja kehittynyt syksystä valtavan harppauksen”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie jakoi tunnustusta porvoolaisille ottelun jälkeen.

”Oma identiteettimme on sen sijaan hukassa juuri nyt ja vieläpä pahaan aikaan. Se on nyt kiireesti löydettävä. Kaikki on kuitenkin edelleen omissa käsissämme”, coach Palotie muistuttaa.

#MeidänJoukkueen seuraava kotiottelu on perjantaina 23. helmikuuta kello 18.30. Silloin kotipesäämme Littoisiin saapuu vieraaksi maineikas Torpan Pojat Helsingistä. Tervetuloa!

Yhteistyössä