Pre-Season käynnistyi

(10.8.2017) Edustusjoukkueemme tulevaan kauteen valmistava jakso käynnistyi alkuviikosta. Heti ensitreeneistä alkaen joukkueemme suorastaan pursuaa hurjaa sykettä ja intensiteettiä!

Mylly päälle

”Treenaamme nyt valmistavalla jaksolla kahdesti päivää päälle. Eka viikkojen tavoitteena on, että totumme vähitellen ottelutempoon. Uusiin joukkuekavereihin tutustuminen on myös tärkeä prosessi”, päävalmentaja Kristian Palotie kertoo.

Harjoitusmatsit lähestyvät

Kashrell Lawrence saapuu maahan tiistaina, ja meillä on muutama viikko aikaa ajaa hänet sisään ennen ensimmäistä harjoitusottelua. Löysimme pre-seasonille sopivasti erinäköisiä vastustajia. A-divarissa joukkueet pelaavat nimittäin hyvin erilaisilla tyyleillä. Tämä seikka meidän on otettava huomioon myös omassa harjoittelussamme”, coach Palotie jatkaa.

Kausikortit myynnissä

Tuleva kausi on herättämässä todellista korismaniaa Kaarinassa. Kausikortit tulevat ensi viikolla myyntiin, mutta niistä on tehty ennakkovarauksia jo yli sata kappaletta. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä varmistaakseen oman paikkansa katsomossa!

Tiedustelut: Toiminnanjohtaja Kai Kulovaara kai.kulovaara@urabasket.fi  044-2403376

Monarilla tapahtuu

to 31.8. klo 18.30 Sudenpesä-tapahtuma

Suomi 100 -juhlavuoden teemana on Yhdessä. Ura-perhe kantaa kortensa kekoon kokoontumalla Littoisten monitoimitalolle torstaina 31.8. seuraamaan isolta screeniltä EM-kisojen Suomi – Ranska–ottelua.

Tilaisuuden aluksi edustusjoukkueemme ja yhteistyökumppanimme esittäytyvät. Ennen ottelun alkua huutokaupataan Susijengi-tavaraa ym. Tervetuloa!

Merkitsepä kalenteriisi myös sovitut harjoitusottelut:

ma 11.9. klo 18.30 Ura Basket – LoKoKo Bisons

ti 19.9. klo 18.30 Ura Basket – Korihait

Tervetuloa #MeidänJoukkueen matkaan!

Yhteistyössä