PuHu-ottelussa loukkaantuneet toipuvat hyvää vauhtia

Edustusjoukkueen ottelussa PuHu Junioreita vastaan sattui kaksi kovin valitettavaa loukkaantumista jo ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Ensin Eero Aaltonen loukkasi olkapäänsä vastustajan pysäyttäessä läpiajon. Tämän lisäksi ennen puoliaikaa vastustaja pysäytti Santeri Latvalan korilleajon, minkä seurauksena Santeri loukkasi polvensa.

Välittömästi loukkaannuttuaan sekä Santeri että Eero joutuivat vetäytymään pukuhuoneen puolelle saamaan ensihoitoa joukkueen huoltoryhmän toimesta. Seuraavana aamuna Mehiläisen Liikuntaklinikalla joukkueen lääkärin toimesta päädyttiin molempien osalta jatkotutkimuksiin, jossa sitten tarkentui vammojen laajuus.

Joukkueen lääkärin, erikoislääkäri Petri Kallion mukaan Eeron olkapäävamma ei onneksi vaadi leikkausta, mutta useamman viikon kuntouttaminen on edessä. Kuntoutus on jo hyvässä vauhdissa ja jos kaikki menee hyvin, niin Eero nähdään vielä kevään aikana pelikentällä. Santerilla polvi sen sijaan vaatii operatiivista hoitoa. Operaation jälkeinen kuntouttaminen on sen verran pitkä, että Santeri ei valitettavasti enää tällä kaudella esiinny edustusjoukkueen kokoonpanossa.

Koko Ura Basket –yhteisö ja Mehiläisen Liikuntaklinikka toivottavat pelaajille tsemppiä kuntoutukseen!

Yhteistyössä